Savannah bekerjasama dengan Spiritual Gangster untuk membuat T-shirt untuk amal

Notis editor: Kumpulan kedua baju Savannah kini habis dijual! Terima kasih kerana kemurahan hati anda.

Kenyataan fesyen Savannah tidak hanya mempunyai mesej yang kita suka, ia mempunyai sebab yang kita cintai.

Pada bulan September, dia bekerjasama dengan jenama yoga yang bergaya Spiritual Gangster untuk mencipta produk Asal TODAY beliau: baju lembut Super-lembut dengan perkataan “Like You.”

Temui kanak-kanak yang hidup lebih baik kerana kemeja Savannah ‘Like You’

Nov.18.201604:00

Kemeja-pura itu dijual sepenuhnya pada hari pertama mereka tersedia dan telah disediakan semula di Spiritual Gangster pada 18 November. Tetapi mereka cepat terjual lagi, untuk tujuan yang indah.

Kesemua hasil pergi ke Feeding America, sebuah amal yang menyediakan makanan kepada 46 juta rakyat Amerika setiap tahun. Ia membiayai program seperti Food BackPacks, yang menghantar anak-anak ke rumah dengan makanan dan snek yang sihat untuk memberi makan mereka pada hujung minggu.

“Rasanya seperti saya pulang ke rumah dengan pek emas, kerana tidak ada apa-apa, anda dapat menikmati apa sahaja yang anda miliki apabila anda lapar,” kata Jailena, pelajar kelas 4 di Savin Rock Community School di West Haven, Connecticut.

Lebih daripada 7,000 baju telah dijual, dengan kira-kira $ 240,250 pergi ke amal. Itu diterjemahkan kepada 2,402,482 makanan!

Savannah teams up with Spiritual Gangster for a heartwarming shirt.
Kesemua hasil daripada jualan baju Savannah pergi ke Feeding America, sebuah amal yang menyediakan makanan kepada 46 juta rakyat Amerika setiap tahun. Gangster Spiritual

Savannah memilih kata-kata “Like You” kerana dia mahukan mantra yang positif, inklusif dan bertujuan untuk membawa orang ramai bersama-sama.

“Ideanya ialah ia hanya sesuatu yang menghantar sesuatu yang positif ke dunia, jadi mungkin ia bermakna ‘Saya suka anda,’ atau mungkin ia bermaksud ‘saya seperti anda,'” kata Savannah.

Kemeja ini terdapat dalam dua gaya dan warna yang berbeza dalam saiz wanita dan kanak-kanak. Lawati Gangster Spiritual atau The at NBC Studios untuk mendapatkan salah satu dari anda sendiri!

Savannah Guthrie bekerjasama dengan syarikat T-shirt untuk memberi manfaat kepada amal

September.22.201605:10

Kerjasama ini adalah sebahagian daripada siri ORDINYA HARI INI, di mana Al, Matt, Natalie dan Savannah semuanya mencipta produk mereka sendiri untuk memberi manfaat kepada badan amal pilihan mereka.

Koleksi Matt’s Shinola boleh didapati di laman web Shinola atau The at NBC Studios dan kedai dalam talian NBC Universal. Al’s Shake Shack # Rokerburgers semua digenangkan, tetapi anda masih boleh membuat anda sendiri.

Kongsi mantra atau gambar anda yang memakai baju Asal TODAY anda dengan menggunakan hashtag #Likeyou dan #TODAYsOriginal untuk peluang untuk dipaparkan pada TODAY!