Sasarkan iklan pakaian renang baru Australia mempromosikan positif dan kepelbagaian badan

Dalam usaha untuk menampilkan model yang lebih pelbagai dalam kempennya, Target Australia hanya mengeluarkan iklan baru yang menampilkan wanita dari semua bentuk, saiz dan umur.

Iklan pakaian renang itu dipaparkan sebagai penyebaran dalam katalog Natal syarikat, yang mempamerkan enam wanita yang berbeza, nampaknya telah membuat orang-orang Down Under sangat gembira.

Selepas Target Australia menyiarkan iklan baharu itu ke Facebook pada hari Rabu, para pengulas dari seluruhnya menyedari dan memuji usaha mereka untuk menjadi inklusif. Ia bukan perancangan pertama ke dalam adegan badan yang positif oleh peruncit: Mereka memulakan debut mannequins plus-saiz di kedai mereka pada bulan September.

BERKAITAN: Titisan atas jatuh mannequins yang tidak realistik selepas aduan Facebook yang marah

“Saya membuka katalog dan terkejut dan gembira!” satu pengguna, Pixie Normus, menulis. “Saya dapat melihat pakaian apa yang akan kelihatan pada bingkai yang lebih besar saya.”

“Tolong buat ini norma, Target,” tulis Lisa Garcia. “Sekiranya semua orang berasa lebih diterima, saya fikir orang akan membeli lebih banyak daripada berfikir bahawa kita tidak boleh membeli sesuatu sehingga kita melihat cara tertentu. Menerima katalog ini adalah kegembiraan.”

BERKAITAN: Amy Schumer mendapat emosi bercakap mengenai imej badan, pemberdayaan

Mel Brady, salah satu daripada model yang dipaparkan dalam iklan baru itu, membawa kepada Instagram untuk menyatakan bagaimana perasaannya tentang kesediaan syarikat untuk merangkul imejan positif badan.

“Sangat bangga dengan sejauh mana saya telah melakukan mewakili demografi bayi saya dengan cara yang muda,” katanya.

Foto yang menarik datang beberapa bulan selepas Sasaran melancarkan kempen pakaian renang “A Fit for Every Body”.

Lucu atau gemuk? Timbang pada kaos yang kontroversial ini

Oktober.29.201500:58