Sarungkan cincin kepadanya! Undi untuk pemenang TODAY Wedding sekarang

HARI INI sedang melancarkan perkahwinan seumur hidup!

Sebagai penghormatan untuk melepaskan “My Big Fat Greek Wedding 2”, kami telah bekerjasama dengan syarikat saudara kami, Universal Pictures, untuk membuang satu perayaan “lemak besar”. Dan Jumaat lepas, kami mengumumkan pasangan yang menang – Kaitlin Roseman dan John West!

Pertunangan rings, wedding rings
HARI INI Membuang Perkahwinan: Pilih sekarang untuk cincin #TODAYWedding – Rose Gold, Mix & Match, dan berlian berwarnaHARI INI

BERKAITAN: 18 cincin pertunangan unik untuk pengantin wanita moden

Seperti yang telah dijanjikan, ANDA dapat menentukan setiap aspek perkahwinan mereka – dari pakaian, kepada nikmat, kek, kepada bunga dan banyak lagi..

Dan hari ini kita … memilih cincin (dan gaun pengiring pengantin)!

HARI INI Show wedding
Undian #TODAYWedding ini telah berakhir secara rasmi, sila semak 24 Mac untuk melihat semua pemenangHARI INI

“Sekarang ini adalah masa yang tepat untuk berkahwin kerana terdapat lebih banyak pilihan perkahwinan daripada sebelumnya,” kata Keija Minor, ketua editor majalah BRIDES. “Pasangan mahu pernikahan dalam setiap aspek perkahwinan mereka, termasuk band perkahwinan mereka, sebab itu kami melihat begitu banyak pilihan.”

Berlian berlian, naik emas? Bantu pilih cIRI-CIRI DUA pasangan pernikahan

Mac.16.201604:36

BERKAITAN: Berpakaian parti pengantin! Undi untuk pakaian kegemaran anda untuk memenangi Perkahwinan HARI INI

Lihatlah tiga pasang pesaing – dipilih oleh Minor – dan memberikan undian untuk kegemaran anda. Dan pastikan untuk menyanyi pada 24 Mac untuk menonton perkahwinan dan melihat semua pemenang!

1. Rose emas

Pengantin perempuan:

ArtCarved

Rose gold engagement rings
HARI INI Membuang Perkahwinan: Pilih sekarang untuk cincin #TODAYWedding – Rose Gold rings; ArtCarvedNeal Carter / HARI INI

Lupakan emas kuning dan putih, tiba masanya untuk melihat dunia melalui gelas berwarna mawar. Trend warna panas ini, yang bermula dalam fesyen siap pakai, telah membuat perjalanan ke majlis perkahwinan.

ArtCarved mencipta reka bentuk yang elegan ini untuk mana-mana pengantin mencari sesuatu yang benar-benar unik. Seperti yang ditegaskan oleh Minor, kumpulan emas yang meningkat juga merupakan pilihan yang hebat “kerana mereka kelihatan hebat pada semua warna kulit.” Cincin klasik yang cantik ini mempunyai berlian bulat sepanjang jalan dengan set serampang bersama.

Pengantin lelaki:

ArtCarved

Rose gold wedding rings
HARI INI Membuang Perkahwinan: Pilih sekarang untuk cincin #TODAYWedding – Rose Gold rings; ArtCarvedNeal Carter / HARI INI

“Sebaik sahaja kita mula melihat sehelai emas mawar ke dalam band perkahwinan lelaki, kita tahu trend itu membuatnya,” kata Minor HARI INI menerusi e-mel. Jadi untuk pengantin lelaki, dia memilih reka bentuk klasik ini oleh ArtCarved.

Ini jalur emas yang padat dan mawar adalah gaya baru dalam gaya tradisional – dan juga pelengkap sempurna kepada band kekekalan pengantin perempuan.

BERKAITAN: ‘Bintang Pernikahan My Big Fat Greek 2’ menyatukan dan mengenang kembali HARI INI

2. Campurkan dan padankan

Pengantin perempuan:

Batu Tunggal oleh DUA oleh London

Antik engagement rings
HARI INI Membuang Perkahwinan: Pilih sekarang untuk cincin #TODAYWedding – cincin Campuran & Perlawanan; Dua oleh London dan Todd Reed untuk Greenwich JewellersNeal Carter / HARI INI

“Mereka mengatakan bertentangan menarik,” kata Minor kepada HARI INI, “dan berdasarkan trend terbesar tahun ini yang kami lihat di BRIDES, kami bersetuju!” Ramai pasangan ingin menyatakan gaya keperibadian mereka sendiri dalam cincin perkahwinan mereka.

Mengambil kira perkara ini, Minor memilih khusus “nya dan dia” yang ditetapkan untuk pengantin lelaki dan pengantin lelaki.

Bagi pengantin perempuan, dia memilih DUA ini oleh cincin terinspirasi vintaj London. Reka bentuk ini feminin, romantis dan mempunyai platinum kekekalan platinum dengan 1.85 karat berlian mawar yang indah.

Pengantin lelaki:

Todd Reed di Greenwich Jewellers

Hitam wedding band
HARI INI Membuang Perkahwinan: Pilih sekarang untuk cincin #TODAYWedding – cincin Campuran & Perlawanan; Dua oleh London dan Todd Reed untuk Greenwich JewellersNeal Carter / HARI INI

Bagi pengantin lelaki, Minor pergi dengan ketenangan halus – memilih reka bentuk yang mudah, namun sangat maskulin oleh Todd Reed di Greenwich Jewellers. Band ini mempunyai jed hitam dan sterling perak, dan memberikan jumlah yang sangat kontras kepada cincin yang lebih tradisional.

BERKAITAN: Lihat pakaian perkahwinan dan pilihan tux untuk pengantin lelaki dan wanita yang bertuah

3. Warna

Pengantin perempuan:

Henri Daussi

Kuning diamond ring
HARI INI Membuang Perkahwinan: Nyatakan sekarang untuk #Kesinan #TODAYWedding – Cincin berlian berwarna; Henri DaussiNeal Carter / HARI INI

“Warna juga besar dalam band sekarang,” kata Minor. “Ini cara mudah untuk mengemaskini sebuah band tradisional dengan sentuhan yang tidak dijangka.” Dia juga memberitahu HARI SATU bahawa pengantin perempuan tidak bersembunyi dari “spektrum penuh pelangi.”

Untuk mengikutinya, Minor memilih cincin perkahwinan 1-karat yang menarik perhatian oleh Henri Daussi. Reka bentuk ini mempunyai berlian kuning dan band kekekalan emas – kombinasi warna yang mengagumkan!

Pengantin lelaki:

Henri Daussi

Putih gold ring
HARI INI Membuang Perkahwinan: Nyatakan sekarang untuk #Kesinan #TODAYWedding – Cincin berlian berwarna; Henri DaussiNeal Carter / HARI INI

Cincin pengantin perempuan itu semua mengenai warna, tetapi untuk pengantin lelaki, Minor memutuskan untuk tetap dengan reka bentuk yang menarik namun mudah oleh Henri Daussi.

“Band ini mempunyai berlian hitam yang secara halus ditetapkan di pinggir luar di kedua-dua belah band,” kata Minor HARI INI. Dia berkata ini memberi “ilusi kumpulan klasik dengan personaliti tambahan.”

Cinta melihat cincin perkahwinan cantik? Kami mempunyai lebih banyak idea di Pinterest.com/TODAYShowhow.

Lihat pilihan gaun dan tux untuk Pernikahan My Big Fat TODAY Wedding diumumkan

Mac.15.201605:51