Rosie Perez tentang bagaimana kehidupan telah berubah pada 53: ‘Saya mempunyai bola’

Rosie Perez lebih menyerlahkan rambutnya apabila dia tidak bekerja.

“Saya membiarkan rambut saya menjadi liar dan bebas. Saya selalu menyukai keriting semula jadi saya dan sekarang saya benar-benar cinta mereka, “katanya. “Saya menerima siapa saya lebih banyak.”

Pada usia 53, Perez yang berpangkalan di Brooklyn – yang berkahwin dengan artis Eric Haze – mengatakan dia lebih selesa dalam kulitnya sendiri. Dia tidak takut untuk berkongsi rasa tidak puas hati dengannya. Kes pada titik: Dia mendapat gementar sebelum wawancara dan bukannya memakai jubah bravado, dia sekarang mengakuinya secara bebas, seperti yang dilakukannya pada gaya TODAY.

“Bahagian terbaik (semakin tua) hanya keluar dari cara saya sendiri dan menjadi lebih santai dan lebih bijak. Saya mempunyai bola. Saya mempunyai masa yang sangat baik. Secara profesional dan peribadi. Saya lebih jelas mengenai apa yang saya mahukan daripada kehidupan. Kini semakin spesifik. Waktu saya lebih spesifik tentang siapa yang saya habiskan dengannya. Ia mendapat lebih mudah, “katanya.

Rosie Perez
Rosie Perez lebih bahagia daripada sebelumnya pada usia 53 tahun.NBC

Perez, yang memainkan seorang guru drama sekolah tinggi dalam siri NBC baru “Rise,” telah menjadi tumpuan sejak peranan pelariannya dalam “Do the Right Thing” pada tahun 1989. Off-screen, pelakon veteran melepaskan nasihat kepada anak muda yang memainkan pelajarnya di acara itu.

“Saya akan mengatakan untuk berhati-hati dengan kawan-kawan baru anda, dan saya juga akan mengatakan tidak perlu risau tentang kesenangan semua orang dan bimbang tentang menyenangkan diri anda terlebih dahulu. Baiklah jika anda tidak mempunyai semuanya bersama, “katanya.

Rosie Perez in
Perez memainkan seorang penolong pengarah program drama sekolah tinggi dalam rancangan TV baru “Rise.” NBC

Dan, kerana dia juga memberitahu pemain itu, jangan meniup gaji anda pada pakaian yang terlalu mahal dan kereta baru. Sebaliknya, melabur dalam hartanah dan ketahui bahawa apa yang naik mesti turun.

“Saya tidak akan membeli sepasang kasut yang $ 600. Itu hanya mengganggu saya. Saya ketagih kepada Stuart Weitzman tetapi saya selalu mendapat jualan. Siapa yang peduli? Saya akan menghabiskan sejumlah wang yang baik pada sweatshirt berkerudung yang baik, kerana saya suka mereka, dan sepasang kasut yang baik. Saya memakai pakaian yang sama sehingga mereka jatuh, “katanya.

Rosie Perez bercakap mengenai siri drama muzik barunya ‘Rise’

Mac.12.201803:44

Itu sebahagiannya kerana kehidupan rumah yang bahagia. Dia tahu suaminya mencintai dia tidak kira apa yang dia kelihatan seperti, kata Perez. Bagi rutin kecantikannya?

“Saya tidak mempunyai satu pun. Saya suka produk. Tetapi saya juga masih sejenis tomboy. Saya tidak tahu perkataan lain untuknya dan saya selalu merasakan ia adalah label seksis. Saya wanita yang lebih rendah dan sentiasa ada, “katanya. “Basuh tangan anda, cuci muka dan berus gigi anda. Saya sangat asas dalam rutin kecantikan saya. Saya tidak memandu diri saya gila. Saya lebih santai. “

Begitu juga, Perez senaman untuk menjadi sihat, bukan kerana dia mahu masuk ke dalam saiz sampel.

“Keperluan saya untuk menjaga tubuh saya berbeza, sebelum ia berdasarkan kesombongan, saya masih sia-sia, sekarang saya bersenam dan sihat, saya tidak bersenam,” katanya..

“Kebangkitan” menyiarkan Selasa pada jam 9 pagi. EST / PST pada NBC.

Josh Radnor bercakap tentang siri drama muzik barunya ‘Rise’

Mac.12.201803:49