Romper wanita sekarang mempunyai lelaki bersamaan: The RompHim

Romper harus, secara teori, menjadikan hidup lebih mudah. Dengan hanya satu keping, anda mempunyai pakaian keseluruhan yang dimaksudkan untuk kelihatan riang, kasual dan ke arah yang betul.

Tetapi seperti semua wanita yang telah cuba memakai gaya ini untuk pesta atau (surga melarang) festival muzik tahu, sebahagian daripada memakai romper adalah jelas tidak mudah. Dan itu menggunakan bilik mandi.

Ia hanya pada atau ia tidak berfungsi. Tidak ada di antara.

Itulah satu-satunya perbezaan pada romper lelaki baru ini, dinamakan RompHim.

romper designed for men
Mereka pastinya nampak menikmati diri mereka sendiri.originalromphim / Instagram

Para pencipta di Reka Bentuk ACED telah pergi dan menambah fly zip, memanfaatkan suasana santai romper tanpa isu logistik.

Minda. Blown.

Tetapi mari kita buat seminit – lelaki romper?

“Kami sedang duduk di sekeliling minum bir satu malam dan bercakap tentang pilihan pakaian lelaki di sana,” pengasas pelajar perniagaan mendedahkan pada halaman Kickstarter. “Segala-galanya sama ada korporat … terlalu fratty … juga ‘runway’ … atau terlalu asas … Kenapa tidak ada apa-apa di luar sana yang membolehkan orang ramai menjadi lebih bergaya dan menyeronokkan tanpa juga mengorbankan keselesaan, bersesuaian dan serba boleh? “

Jadi, mereka datang dengan ini. RompHim meminjam elemen reka bentuk pakaian lelaki popular – seperti poket baju, tab pinggang laras dan, ya, terbang zip – dan pasang mereka dengan gaya yang memaparkan patch pita lelaki yang jarang dilihat.

Tidak, not fratty at all.
Nope, bukan fratty sama sekali.Reka bentuk ACED

RompHim akan datang dalam warna-warna hadapan seperti hambal dan cat splatter, dan ia akan dijual pada harga $ 119.

Keterangan juga menjanjikan ia akan “menghidupkan kepala dan memecah hati,” sehingga bunyi yang bersuara berharga.

Itu's a whole lot of man thigh right there.
Itulah banyak paha lelaki di sana.Reka bentuk ACED

Walaupun kita tidak pasti jika reka bentuk itu dimaksudkan sebagai jenaka, orang benar-benar menanggapi. Dalam masa dua hari, lebih daripada 500 orang penyokong telah menjanjikan $ 50,000 yang mengejutkan – lima kali matlamat penggalangan dana yang diminta. Nampak seperti ini secara rasmi berlaku, dengan pelancaran tentatif pada bulan Julai.

Terus ke hati anda, wanita!

Dan puan-puan, inilah satu lagi sebab untuk tidak melewatkan hari kaki di gym.

BERKAITAN:

  • Matt Lauer memakai kalung berkerudung dan tidak ada yang sama

  • Adakah ‘bangs’ manusia ‘bun manusia’?