Reese Witherspoon hidup dalam mimpi hidup dan menyerang almari Dolly Parton

Reese Witherspoon mempunyai peluang untuk menyerang almari Dolly Parton, dan itu semua yang dia bayangkan akan menjadi.

Aktris dan produser, 42, melawat rumah Parton sebagai sebahagian daripada siri DirecTV Now yang baru, “Shine On With Reese.” Dalam setiap episod, Witherspoon melawat selebriti wanita yang berbeza dan menemu bual mereka tentang kerjaya jejak mereka.

Parton adalah tetamu pertamanya, dan penyanyi negara berusia 72 tahun itu membuat Witherspoon merasa di rumah. Dia juga membiarkan dia mengepungnya melalui almari pakaian khemahnya yang berkilauan.

Tonton Reese Witherspoon hidupkan mimpi dan serbuan Dolly Parton’s almari

Jul.17.201800:55

Bintang “Big Little Lies” terengah-engah apabila dia menyentuh satu barang yang sangat berkilauan dan beberapa rhinestones jatuh, tetapi Parton tidak diganggu, memberi jaminan bahawa ia “berlaku sepanjang masa.”

“Saya selalu membayangkan almari apartmen Dolly terbuka, dan cincin datang keluar!” Kata Witherspoon.

Reese Witherspoon tours Dolly Parton's closet
Reese Witherspoon mengintip ke dalam almari Dolly Parton. HARI INI

Kedua-dua wanita, yang kedua-duanya berasal dari Selatan, juga berkongsi secawan teh persahabatan, minuman Southern klasik yang Witherspoon teringat dari zaman kanak-kanaknya.

“Ini begitu Nashville, ya,” kata pelakon itu sebagai Parton menyediakan teh yang dibumbui dengan menggunakan ulas, kayu manis dan sedikit Tang.

“Kami cuba untuk menjadi mewah kerana kami tidak tahu bagaimana melakukan teh sebenar seperti yang mereka lakukan di England,” bercakap Parton.

Dalam adegan lain dari episod itu, Witherspoon merosot sebagai Parton memberinya persembahan peribadi lagu klasiknya “Coat of Many Colors,” pada gitar bedazzled, tentu saja.

Episod Dolly Parton “Shine On With Reese” kini keluar, dan tetamu yang akan datang pada siri baru Witherspoon termasuk Pink, Ava DuVernay dan Kacey Musgraves.

Tetapi episod Parton mungkin akan menjadi sparkliest!