Redbook nama produk kecantikan terbaik 2016

Mengucapkan selamat tinggal kepada tanpa henti di roaming lorong kecantikan, cuba memutuskan produk mana yang terbaik. Majalah Redbook telah melakukan kerja untuk anda!

Pembelian kecantikan terbaik: Redbook mendedahkan produk kecantikan 2016 yang paling berharga

Jul.18.201604:14

Editor kecantikan Victoria Kirby dihentikan oleh HARI INI hari Isnin untuk mendedahkan senarai “Produk Paling Bernilai” tahunan mereka. Baca terus untuk mencari kegemaran baru anda.

Bibir: Liputan penuh yang terbaik

Bosan dengan gincu anda tidak pernah tinggal di sepanjang hari? Jangan risau lagi: Produk tahan lama ini akan menjadi keajaiban.

Revlon Ultra HD Matte Lipcolor
Revlon Ultra HD Matte LipcolorWalmart

Revlon Ultra HD Matte Lipcolor, $ 7.97, walmart.com

Warna cecair ke matte Revlon mempunyai lapan warna dari mana untuk dipilih, masing-masing dibungkus dengan pigmen yang sangat tepu. Walaupun kemasan matte sering kali menjadi kering, produk ini dihiasi dengan bijak dengan tekstur seperti mousse untuk menghidratkan bibir anda sepanjang hari.

BERKAITAN: Saya mencuba noda bibir yang bergaya – dan ini berlaku 10 jam kemudian

Mata: Maskara terbaik

Pernahkah anda tertanya-tanya bagaimana untuk mencapai sebatan bulu mata semula jadi semasa masih kelihatan cerah? Tidak perlu lagi!

L'Or?al Paris Voluminous Superstar Mascara
L’Or? Al Paris Voluminous Superstar MascaraUlta.com

L’Oréal Paris Voluminous Superstar Mascara, $ 8.78, walmart.com

Setelah mencuba maskara ini, seorang pengulas Redbook telah ditanya, “Whoa, apakah mereka sebatan nyata anda ?!” Maskara berganda ini mempunyai primer di satu hujung untuk menebal sebatan dan maskara hitam ultra-gelap di sisi lain untuk melekatkan bulu mata dengan gentian panjang. Ia menang-menang!

Solek muka: Asas yang terbaik

Mencari asas yang sempurna untuk wajah anda harus disenaraikan sebagai kemahiran khas pada resume. Nasib baik, pencarian sekarang jauh lebih mudah.

Maybelline New York Dream Velvet Foundation
Maybelline New York Dream Velvet FoundationWalmart

Maybelline New York Dream Velvet Foundation, $ 8.99, walmart.com

Krim seperti mousse ini kering dengan serbuk lembut, tetapi asas gelnya juga menghidrat kulit dengan sangat baik. Sebaik sahaja anda memohon, yayasan memberikan airbrush, matte selesai yang berlangsung sepanjang hari tanpa kelihatan kering atau kek.

Rambut: Syampu dan perapi yang terbaik

Mencari produk rambut yang betul sering kali merasa mustahil. Syampu dan perapi ini adalah kegemaran sejagat – dan hanya $ 5 setiap satu!

Tresemm? Beauty-Full Volume Shampoo and Pre-Wash Conditioner
Tresemm? Syampu Pembersih Penuh-Kecantikan dan Pra-PembersihMajalah AS

Tresemmé Beauty-Full Volume Shampoo dan Pre-Wash Conditioner, $ 4.94 setiap satu, walmart.com

Kedua-dua pasangan ini membalikkan keseluruhan proses pembersihan rambut.

Berikut adalah cara ia berfungsi: Anda menghidu rambut terlebih dahulu dan kemudian syampu untuk membilas apa-apa perapi yang berlebihan yang akan menimbang kunci anda. Ia akan meninggalkan anda dengan cukup untuk memastikan rambut kelihatan berkilat dan sihat. Pakar Redbook dengan rambut halus bayi kagum dengan berapa banyak jumlah yang diberikan kepada mereka!

Kulit: Rawatan tempat jerawat terbaik

Berikan kulit anda rawatan spa yang sepatutnya dengan pilihan utama ini untuk rawatan tempat.

Peter Thomas Roth Acne-Clear Invisible Dot
Peter Thomas Roth Acne-Clear Dot tidak kelihatanSephora

Peter Thomas Roth Acne-Clear Dots Invisible, $ 30, sephora.com

Pemenang dalam kategori rawatan jerawat adalah sempurna “jelas.” Pelekat setiap bersalut, telus yang ditanam dengan minyak pokok teh dan asid salisilik – akan berfungsi untuk mengecutkan jerawat pada tempat tertentu.

“Titik” ini akan berfungsi pada malam semacam cacat untuk mengelak ubat itu tanpa mengeringkan kulit. Ia adalah pekerja ajaib!

Kulit: Pengelupasan terbaik

Tidak semua orang mampu untuk melawat ahli dermatologi dengan setiap pelarian dan cacat. Penyelesaian yang diluluskan oleh doktor ini akan berfungsi dengan cepat dengan cara yang sama.

Kiehl's Dermatologist Solutions Nightly Refining Micro-Peel Concentrate
Kiehl’s Dermatologist Solutions Nightly Refining Micro-Peel ConcentrateKiehl.com

Kiehl’s Dermatologist Solutions Nightly Refining Micro-Peel Concentrate, $ 54, nordstrom.com

Kulit di rumah ini siap untuk menampung kulit yang paling sensitif. Pekat terdiri daripada asid buah-buahan dan ekstrak sekam quinoa (exfoliant semula jadi) untuk menghilangkan kulit mati dengan sengit sifar.

Badan: losyen badan terbaik

Adakah anda tahu bahawa masa terbaik untuk memohon losyen adalah selepas mandi atau mandi? Produk inovatif ini akan menjadikannya lebih mudah.

Jergens Wet Skin Moisturizer
Jergens Pelembap Kulit BasahRankandStyle.com

Jergens Wet Skin Moisturizer, $ 6.16, walmart.com

Losyen badan ini membalikkan proses permohonan biasa – memohon pada kulit basah yang menetes sebelum anda melepaskan tuala. Minyak dalam formula mengikat ke air pada kulit basah anda, dengan segera menyerap dan mengunci kelembapan.

Keseluruhan: klasik yang dikemas kini

Sesetengah kelas menjadi lebih baik dengan kemas kini yang cepat.

Olay Regenerist Micro-Sculpting Cream with SPF 30
Olay Regenerist Micro-Sculpting Cream dengan SPF 30Olay

Olay Regenerist Micro-Sculpting Cream dengan SPF 30, walmart.com

Anda mungkin mengenali penjual terbaik ini, yang telah dianggap sebagai salah satu krim anti penuaan paling berkesan di luar sana. Sekarang, selepas bertahun-tahun permintaan pelanggan, anda akhirnya boleh mendapatkan formula untuk harga yang sama dengan spektrum luas SPF 30 termasuk.

Lihat senarai penuh pemenang.

5 produk kecantikan yang memenangi anugerah untuk kulit, rambut, mata

Mei.18.201603:41