Rahsianya untuk pout yang sempurna Jessica Alba? Topeng bibir kegemaran ini

Jessica Alba, pengasas bersama jenama Syarikat Jujur, mengetahui jalannya di lorong penjagaan kulit. Dan dia tahu apa yang membuatkannya berasa paling cantik.

“Saya rasa seperti kebiasaan anda, ciri-ciri anda yang membuat anda, individu, yang membuat seseorang cantik, dan mempunyai keyakinan,” kata ibu kepada tiga orang. “Saya mahukan jenama kecantikan yang tidak mencuba dan mengubah anda, tetapi meningkatkan ciri-ciri terbaik anda dan apa yang anda sayangi tentang diri anda, kulit anda yang bercahaya adalah kanvas anda, anda boleh melakukan apa-apa dari sana.

Tetapi itu tidak Alba tidak mempunyai produk sendiri yang dia tidak boleh hidup tanpa. Memandangkan hujungnya yang sempurna, kita tidak terkejut bahawa ia mempunyai kaitan dengan bibir. Dan satu topeng bibir khususnya, yang berfungsi untuk melembutkan pucker anda dan membantu gloss anda berjalan lancar.

KNC Beauty 5-Pack Lip Mask, $ 25, Revolve

Editor hari, penulis dan pakar TODAY berhati-hati untuk mengesyorkan barang yang kami suka dan berharap anda akan menikmati! Hanya supaya anda tahu, HARI INI mempunyai hubungan afiliasi. Oleh itu, sementara setiap produk dipilih secara berasingan, jika anda membeli sesuatu melalui pautan kami, kami dapat memperoleh sedikit hasil.

KNC Beauty 5-Pack Lip Mask

$ 25Berputar

“Saya terobsesi dengan topeng ini dan sentiasa menggunakannya. Saya menggunakannya di dalam bilik mandi,” kata Alba.

Berikut adalah satu lagi topeng bibir yang kami telah cuba dan suka. Anda hanya perlu memohon dan biarkan pada waktu malam.

Laneige Lip Sleeping Mask, $ 16, Amazon

Laneige Lip Sleeping Mask

$ 16Amazon

Ia juga dijual di Sephora.

Dia juga peminat besar kedai Lauren Conrad di Little Market, yang menjual produk curated untuk rumah, mandi dan badan yang dibuat oleh pengrajin wanita.

Endeavors Bright Rose Garam Garam, $ 18, The Little Market

Cendawan Terang Mentega Berpencet

$ 18Little Market

“Mereka mempunyai gosok dan garam mandi yang mengagumkan dan saya menggunakannya seminggu sekali, saya gunakan mandi gelembung tetapi saya menggunakan garam dan lulur dari Pasar Little, mereka membantu wanita, mereka menggunakan wanita, saya suka cerita itu,” katanya. Alba.

Gwyneth Paltrow juga bersumpah dengan garam mandi untuk membantu melegakan dan tekanannya. TODAY Editors adalah peminat besar Herbivore Botanicals, yang garam mandi CALM adalah 100 peratus vegan dan dibuat dengan garam merah jambu dan vanili Himalaya.

Herbivore Botanicals Dead Sea Bath Salt, $ 18, Amazon

Herbivore Botanicals Dead Bath Bath Salt

$ 18Amazon

Anda juga boleh membelinya di Nordstrom.

Di rumah, Alba suka mengekalkan udaranya dengan pembersih Dyson, yang boleh kita buktikan adalah pelaburan yang sangat bernilai. Plus, ia kini dijual pada harga super 40 peratus!

Dyson Pure Cool Link WiFi-Enabled Air Purifier, $ 299 (biasanya $ 499), Amazon

Dyson Pure Cool Link WiFi-Enabled Air Purifier

$ 499Amazon

“Kami ada di seluruh rumah, anda boleh meletakkannya di dalam tetapan automatik, ia memurnikan ruang, terutamanya selepas memasak di dapur,” kata Alba.

Jika anda mencari sesuatu yang lebih murah, model ini adalah penjual terunggul di Amazon dengan ulasan yang kukuh. HARI INI Kesihatan juga membuat senarai kegemaran yang dicadangkan oleh doktor dan pakar.

LEVOIT LV-H132 Purifier dengan True Hepa Filter, $ 90, Amazon

LEVOIT LV-H132 Purifier dengan True Hepa Filter

$ 90Amazon

Bagi jenamanya sendiri, Alba menggunakan semua produknya. Tetapi dia mempunyai satu mutlak pergi-dia tidak boleh hidup tanpa.

“Saya dapat keluar dan menyusun produk kegemaran saya di seluruh dunia. Kemudian saya bertanya, ‘Bagaimana kami membuat ini bersih?’ Kami membuat versi kami, semua yang kami buat, saya mempunyai tangan saya, saya telah menjadi sebahagian daripada perkembangan itu, satu produk yang ada dalam beg mereka adalah Balsem Magic kami, anda boleh menggunakannya di mana-mana sahaja, “katanya..

Mereka yang mengikuti Alba di media sosial tahu dia telah mencatat pertumbuhan anaknya yang ketiga, anak lelaki Hayes, yang sangat menggemari. Jadi kita perlu tahu: mempunyai gaya keibubapaannya berubah sama sekali kerana dia pergi ke tiga orang anak kecil?

“Saya tidak tahu sama ada ia berbeza dari satu hingga dua hingga tiga,” katanya. “Mungkin saya lebih ditolak, saya lebih tegas ketika saya masih muda, sekarang saya seperti ‘Apa pun, itu tidak begitu serius.'”

Dia bercakap bahasa kami.

Perkara celebs cinta:

Elle Macpherson mengekalkan badannya lancar dengan satu alat yang sangat mudah

Senjata rahsia anti-penuaan Pamela Anderson berharga $ 6

‘Mamma Mia!’ bintang Amanda Seyfried bersumpah dengan maskara $ 5 untuk menonjolkan matanya

Bintang Wonderica Tahun Danica McKellar bersumpah dengan kedua-dua produk ini untuk kekal muda