Puteri Charlotte, Prince Louis memakai tangan-saya turun di pics baru

Tangan-saya mungkin tidak dapat dielakkan untuk anak ketiga dalam mana-mana keluarga. Tetapi kedua adalah apa-apa tetapi kadar kedua apabila keluarga itu termasuk dua pewaris takhta British.

Peminat diraja yang berduyun-duyung melanda foto-foto baru Kensington Palace yang dikeluarkan pada hujung minggu yang baru lahir Putera Louis dengan kakak perempuan Puteri Charlotte mungkin telah melihat sesuatu yang sangat mengenali pakaian kanak-kanak.

Khususnya, masing-masing memakai barang yang dipunyai oleh saudara yang lebih tua.

Dalam gambar yang menunjukkan Charlotte menjunam abang bayi tidurnya sambil memberikan ciuman, puteri muda memakai kardigan biru laut yang kakaknya, Prince George, 4 tahun, memakai potret diraja yang terkenal.

George, yang ketiga dalam barisan takhta selepas bapanya dan datuknya, memakai sweater yang sama oleh jenama Sepanyol Fina Ejerique dalam gambar bersama neneknya.

Puteri Charlotte and Prince Louis in new photo, and in older portrait with Queen Elizabeth.
Melihat berganda? Puteri Charlotte memakai baju bersaudara yang sama dengan kakak Prince George dalam potret 2016 dengan neneknya, Queen Elizabeth. @theroyalfamily / Instagram

Foto 2016 menampilkan Queen Elizabeth dengan tujuh cucu dan cicitnya yang paling muda. Jurugambar terkenal Annie Leibovitz mengambil gambar untuk memperingati ulang tahun raja ke-90.

Sebagai tambahan kepada sweater Charlotte, Louis muda kelihatan memakai tangan saya juga.

Putera Louis and Prince George with Princess Charlotte
Putera Louis, kiri, kelihatan memakai pakaian yang sama yang kakak perempuan puteri Charlotte mengenakan tiga tahun lalu dalam potret dengan abangnya, Putera George.@KensingtonRoyal / HRH Duchess of Cambridge / PA

Dia memakai pakaian bersatu putih yang sama, termasuk sweater yang sama, yang kakaknya memakai sebagai bayi yang baru lahir tiga tahun lalu dalam foto yang diambil oleh kedua-dua mereka oleh ibunya. Seluar ini juga dari jenama Sepanyol, Irulea.

Royals. Mereka benar-benar adalah seperti kami!

Putera George and Princess Charlotte
Prince George dengan Puteri Charlotte yang baru lahirDuchess of Cambridge / PA

Semua gambar yang baru lahir telah diambil oleh ibu kanak-kanak, Kate, Duchess of Cambridge. Gambar-gambar terbaru ditangkap pada ulang tahun ketiga Charlotte, 2 Mei.

Pemerhati seterusnya akan melihat George dan Charlotte mungkin akan lewat bulan ini pada perkahwinan bapa saudara mereka Putera Harry, 19 Mei kepada pengantin wanita Amerika, Meghan Markle. Putera dan puteri muda dijangka berkhidmat sebagai pengeboy dan pengiring pengantin dalam upacara itu, sementara Louis kemungkinan besar akan tinggal di rumah dengan pengasuh.