Puncak teratas: Warna mana yang anda lebih suka pada serigala warna rambut selebriti ini?

Terdapat makhluk yang jarang berlaku di Hollywood yang boleh menarik apa-apa naungan rambut yang dia kehendaki. Kami ingin memanggil mereka chameleons warna rambut-dan anak lelaki mereka suka mengejutkan kami. Sama ada untuk peranan filem yang akan datang, siri TV atau semata-mata untuk keseronokan, selebriti ini telah menyebabkan kekecohan terbesar ketika datang ke warna rambut, sering membahagikan Internet ke dua kem menentang.

Sekarang, kami meletakkan keputusan di tangan anda: Warna rambut mana yang anda suka pada setiap chameleon selebriti ini?

Amy Poehler

Amy Poehler changes hair color from blonde to red
Amy Poehler melakukan di Hotel Ace di Los Angeles pada 7 April.AP; Getty Images

Semak ia! Bintang “Parks & Recreation” dan genius di belakang Smart Girls memulakan kerjaya stroberi barunya pada pertunjukan di Ace Hotel di L.A. pada hari Selasa. Yang mana anda suka lebih baik?

Idina Menzel

Danny Moloshok / Reuters, Instagra

Keindahan yang berambut gagak tiba-tiba kelihatan seperti watak yang dia ucapkan dalam “Frozen,” Elsa. Dalam sebuah Instagram yang disiarkan pada hari Khamis, Menzel menulis bahawa dia hanya “memerlukan perubahan.” Apa yang anda fikirkan tentang rupa itu?

Kim Kardashian West

Getty Images

Dia menggoda kami dengan kemuncaknya berambut perang dan menguji ‘berambut kotor’, tetapi kami tidak mengharapkan ratu TV realiti untuk melukis gaya berambut perang di Paris Fashion Week. Bunyi yang anda dengar adalah Internet meletup di atas satu lagi kerfuffle Kardashian.

Jared Leto

Getty Images, Startraksphoto

Rachel McAdams

Getty Images

Bercakap tentang semua nasib! Bintang filem cantik Rachel McAdams nampaknya mempunyai keupayaan untuk melambangkan apa-apa naungan, dan cukup banyak untuk setiap peranan filemnya yang berbeza. Tetapi soalan sebenar adalah, yang merupakan kegemaran anda?

Jennifer Lawrence

Getty Images

Lawrence dilaporkan menghabiskan masa berjam-jam dengan eksekutif “The Hunger Games” yang memutuskan bahawa warna coklat yang sesuai untuk wataknya Katniss Everdeen. Setelah filem dibungkus, dia memutuskan untuk kembali ke berambut pirang. Lucky Lawrence seolah-olah kelihatan cantik dengan baik, tetapi yang anda lebih suka?

Nicole Richie

Fail Getty Images

Richie mula-mula memasuki kehidupan kita sebagai bintang TV realiti dengan rambut berambut panjang yang berantakan. Dia sememangnya telah berubah sedikit sejak bertahun-tahun. Para mogul fesyen telah menghabiskan masa yang berkualiti dengan rambut ungu, merah jambu dan biru, antara lain. Yang berwarna ‘gula-gula kegemaran’ anda?

Emma Stone

Fail Getty Images

Sebagai batu permata semulajadi, Batu pada mulanya menjadi merah untuk peranannya dalam “Superbad.” Dia kemudian kembali ke kunci alaminya untuk bermain Gwen Stacy di “The Amazing Spider-Man” dan memainkan akar gelap untuk bahagian yang dinamakan Oscar “Burung.”

Adam Levine

Adakah Adam Levine have more fun as a blond?
Adakah Adam Levine lebih seronok berambut perang? “Tiada siapa yang menyukainya, yang saya digali,” kata Levine HARI INI pada bulan Jun.NBC, HARI INI

Adakah Adam Levine lebih seronok berambut perang? “Tiada siapa yang menyukainya, yang saya digali,” kata Levine HARI INI pada bulan Jun.

Dakota Johnson

Getty Images

Sekiranya anda belum mendengar bintang “Lima Puluh Shades of Grey”, anda mesti tinggal di dalam bilik merah yang tersembunyi. Johnson, yang merupakan anak perempuan Melanie Griffith dan Don Johnson, dengan mudah dapat merombak salah satu warna rambut ibu bapanya.

Lily James

Getty Images

Lily James, seorang si rambut coklat semulajadi, sebenarnya menyalut rambutnya untuk memainkan peranan Lady Rose MacClare pada pertunjukan “Downton Abbey.” Kunci berambut perangnya juga terbukti sesuai untuk menjadi bintang Disney Princess Cinderella.

Katy Perry

Getty Images, AP

Bintang pop ini pastinya tidak takut pergi ke laluan berwarna gula-gula. Tetapi yang anda fikir lebih sesuai dengan penyanyi lagu: berwarna-warni atau semula jadi?

Anne Hathaway

Getty Images

Anne Hathaway membahagi peminat di atas gaya rambut berambut perang platinum di Met Gala 2013. Sama ada anda menyukainya atau membencinya, kami suka bahawa aktris yang biasanya demure itu terpaksa memamerkan bahagian punknya.

Scarlett Johansson

Getty Images, AP

Sukar untuk menafikan keindahan Scarlett Johansson yang menakjubkan, tetapi dia membuktikan betapa cantiknya dia sebenarnya semakin berubah warna, panjang dan gaya kuncinya. Pelakon itu tidak boleh melakukan apa-apa!

Molly Ringwald

Getty Images

Molly Ringwald menjadi terkenal kerana rambutnya yang angsty merah pada filem ’80-an seperti “Pretty in Pink” dan “Enam belas Lilin.” Sekarang dia merayakan ulang tahun 30 tahun “The Breakfast Club,” Ringwald akan menjadi emas. Adakah anda terlepas warna tandatangannya?

Robin Wright

Netflix, Getty Images

Jika anda seorang penggemar “House of Cards” yang tidak sabar untuk menyelam ke Musim 3, anda tahu bahawa Claire Underwood (dan pelakon Robin Wright) menjadi lebih gelap dalam ansuran ketiga.

Reese Witherspoon

Getty Images

Reese Selatan Reese Witherspoon juga terkenal dengan tresses berambut perangnya kerana dia mempunyai sedikit keldai. Kami tidak boleh bayangkan mana-mana pelakon lain yang bermain Elle Woods dalam “Legally Blonde”! Tetapi pelakon itu mengambil giliran yang lebih gelap apabila dia memainkan Jun Carter dalam “Walk the Line” pada tahun 2005, dan sekali lagi pada tahun 2013.