Produk kulit Kate Middleton, perapi kini boleh didapati di Amerika Syarikat

Make-up? Semak. Rambut? Semak. Ahli keluarga diraja? … Tidak cukup.

Kita tidak akan benar-benar menjadi Duchess Catherine of Cambridge, tetapi sekarang, terima kasih kepada produk baru yang baru-baru ini dilancarkan di A.S., kita semua boleh melihat (atau cuba melihat) lebih sedikit seperti Duchess Kate.

Kate Middleton hair
Kate, Duchess of Cambridge, betul-betul duduk di sebelah Pengerusi Kelab Tennis Tenis All England, Philip Brook di Royal Box on Court Court, di Kejohanan tenis All England Lawn Tennis di Wimbledon, London, Rabu 8 Julai 2015. (AP Photo / Kirsty Wigglesworth)Fail Kirsty Wigglesworth / AP

Produk pertama, Votary, adalah garis penjagaan kulit yang dilancarkan tahun lepas di UK oleh artis solek Middleton, Arabella Preston.

Votari
Produk penjagaan kulit Kate Middleton.anthropologie.com

Dan pelbagai minyak semulajadi – minyak pembersih, serum toning dan tiga produk wajah yang berbeza – begitu berjaya, bahawa Preston memutuskan untuk mengembangkan jangkauan perniagaannya.

Ini adalah berita baik untuk pers Amerika, yang, pada hari ini, akan dapat membeli keseluruhan barisan produk (berharga dari $ 72 hingga $ 118) di Anthropologie.com atau di kedai-kedai.

Pengumuman menarik ini berikutan pelepasan Duchess Kate pada bulan lepas.

BERKAITAN: Argan, kelapa dan badam, oh saya! Panduan pemula kepada minyak kecantikan

Produk rambut, yang baru-baru ini mendapat perhatian di kalangan ramai dalam komuniti gaya untuk mengandungi hanya ramuan botani, telah dicipta oleh hairstylist beliau yang terkenal di London, Richard Ward.

Kate Middleton's Conditioner.
Kate Middleton’s Conditioner.joyus.com

Dan sekarang, mereka yang ingin mencuba tangan mereka sendiri dengan memaku cahaya Duchess Kate, lapisan bulu boleh membeli sebotol hanya $ 12 di joyus.com.

Kembali dengan ‘bang!’ Duchess Kate kembali ke tugas dengan rambut baru

18.1.201501:39