ping untuk beg tangan baru? Inilah tempat terbaik untuk membeli dompet dalam talian

Mungkin lebih daripada apa-apa barang lain, beg tangan mendapat banyak memakai. Sekalipun anda seorang yang beralih di antara tote, beg bahu, kopling dan rentas (bergantung pada hari), mereka masih merupakan item yang paling praktikal di dalam almari anda.

Pembelian yang begitu penting adalah jarang membeli dorongan. Jadi sebelum anda menghabiskan hari mengurutkan laman fesyen, lihat rahsia ping kami di bawah.

Dari peruncit fesyen cepat ke beg berjenama dengan harga diskaun dan segala-galanya di antara kami, kami mendapat carian permen lengan anda. Dan jika anda sedang mencari pembelian praktikal, kami telah memasukkan senarai beg bahu yang paling laris di Amazon, jadi anda dapat melihat gaya yang beribu-ribu pers yang lain telah mencuba, diuji dan disayangi. Ping gembira!

12 gambar

Tayangan slaid

Beg tangan ikonik dan wanita yang memberi inspirasi kepada mereka

Lihatlah wanita yang telah mengilhami beg tangan sepanjang sejarah.

Fesyen cepat: H & M

Untuk totes yang bergaya dan cengkaman yang menyeronokkan pada harga yang sukar ditandingi, H & M sentiasa dipukul. Beg bahu mereka adalah anggun dan canggih, dan mereka biasanya mempunyai pilihan hebat pers.

Editor hari, penulis dan pakar TODAY berhati-hati untuk mengesyorkan barang yang kami suka dan berharap anda akan menikmati! Hanya supaya anda tahu, HARI INI mempunyai hubungan afiliasi. Oleh itu, sementara setiap produk dipilih secara berasingan, jika anda membeli sesuatu melalui pautan kami, kami dapat memperoleh sedikit hasil.

Beg Bahu, $ 30, H & M

H & M

Berkilauan Metalik per, $ 25, H & M

H & M

Beg Tangan Suede dengan Rantaian, $ 35, H & M

H & M

BERKAITAN: Campurkan dan padankan! Bagaimana untuk memakai corak bermain dan melihat bersama-sama

Klasik: Everlane

Untuk kepingan yang tidak akan pernah keluar dari gaya, Everlane adalah di mana ia berada di. Jenama langsung kepada pengguna dikenali dengan rupa klasik, harga yang berpatutan dan barangan berkualiti tinggi – jadi anda tahu anda mendapat sekeping istimewa, tidak kira betapa mudahnya ia kelihatan.

The Tipped Zip Tote, $ 60, Everlane

Everlane

The Foldover Pouch, $ 98, Everlane

Everlane

The Beach Canvas Tote, $ 35, Everlane

Hari ini

Kontemporari sejuk

Jika anda ingin mencari sesuatu yang menonjol dari laut yang kelihatan seperti beg, Need Supply Co. adalah pilihan yang hebat. Campuran unik mereka pereka up-dan-datang, seperti Cap Dagangan dan Simon Miller, pokok utilitarian dari Baggu dan Kara dan keping kenyataan benar, seperti beg Pulau berbulu dari Brother Vellies, menjadikannya tapak.

Cult Gaia Ark Besar Gaia, $ 118, Need Supply Co.

Perlu Bekalan Co.

Bianca Shoulder Bag, $ 30, Need Supply Co.

Perlu Bekalan Co.

Abacá Ticao Bag, $ 95, Need Supply Co.

Perlu Bekalan Co.

Pilihan besar: Zappos

Daripada jenama terkenal seperti Lily Pullitzer, Tory Burch dan Aldo kepada label mewah seperti Dolce & Gabbana dan Jason Wu, Zappos mempunyai sesuatu untuk semua orang (dan pada setiap titik harga). Selain itu, dengan dasar pulangan hebat, anda tidak perlu risau tentang terjebak dengan pembelian kurang dari-bintang.

Hat Attack Sunshine Clutch, $ 94, Zappos

Zappos

Foley & Corinna Wildheart Small Drawstring Bag, $ 98, Zappos

Zappos

ALDO Ligollan, $ 65, Zappos

Zappos

Diskaun Designer: The Outnet

Apabila anda mahukan kualiti, beg jenama tanpa tag harga yang curam (atau di sebahagian kecil daripada kos asal, sekurang-kurangnya), Outnet adalah sumber yang luar biasa. Penyuntingan di sini sentiasa hebat dan kami menghargai gabungan kedua-dua gaya bergaya dan bergaya.

Diane Von Furstenberg Love Power Mini Satin Bucket Bag, $ 89, The Outnet

The Outnet

Sandro Paneled Woven dan Clutch Kulit, $ 70. The Outnet

The Outnet

Clare V Bercetak Bulu Rambut dan Beg Bahu Kulit, $ 144, The Outnet

The Outnet

Jualan kilat: Gilt

Laman jualan kilat boleh menjadi banyak tekanan – anda sering perlu cepat untuk mendapatkan barang berharga. Tetapi mereka juga boleh menjadi cara terbaik untuk menjaringkan beg berjenama pada harga murah.

Sebagai contoh, manakala kebanyakan beg di jualan Gucci hilang pada kelajuan yang mencerahkan bulan lepas, kami kagum dengan pilihan yang hebat. Dan walaupun anda tidak dapat bersaing dengan jualan baru, stok tapak di banyak jenama. Oleh itu, ia perlu diperiksa setiap hari.

Kate Spade New York Hayes Street Aiden Crossbody Leather Small, $ 149, Gilt

Gilt

Marc Jacobs Saffiano Bucket Crossbody, $ 159, Gilt

Gilt

BERKAITAN: Ini adalah 8 tempat terbaik untuk membeli permaidani kawasan secara dalam talian

Pengguna yang diluluskan

Untuk pembelian percubaan yang benar dan percintaan yang lain, janganlah melihat lebih daripada empat beg bahu terbaik di Amazon. Setiap beg ini mempunyai ratusan ulasan, jadi anda tahu dengan tepat apa yang anda dapatkan sebelum ia tiba.

1. KAVU Rope Sling Bag, $ 50, Amazon

Amazon

2. Travelon Anti-Theft Classic Mini Shoulder Bag, $ 34, Amazon

Amazon

3. Z-joyee Backpack Purse kasual, $ 25, Amazon

Amazon

4. Scarleton Accent Top Belt Crossbody Bag, $ 20, Amazon

Amazon

BERKAITAN: Kami telah menemui cermin mata hitam terbaik untuk bentuk wajah anda