Perlu pedikur? Saya mencuba fail $ 10 kaki tertinggi Amazon – dan ia menakjubkan

Beberapa tahun yang lalu, seorang kawan saya mendapat pedikur dan menggulung jangkitan virus di atas kakinya dari batu kapur yang kotor. Ini, seterusnya, membuat saya bimbang tentang apa-apa alat yang digunakan di kakiku.

Namun, musim pasir itu, dan saya ingin mendapatkan tumit dan kaki saya (dan tangan) semuanya gussied untuk musim panas.

Kerana saya terobsesi dengan kecantikan, saya mencari dan menggali pedang besar pedang Microplane yang menjual Amazon. Ia mendapat lebih daripada 10,000 ulasan pelanggan dan rating 4.8 bintang (daripada lima bintang yang mungkin). Plus, ia hanya berharga $ 10 – merawat murah.

Microplane Colossal Pedicure Rasp, $ 10, Amazon

Editor hari, penulis dan pakar TODAY berhati-hati untuk mengesyorkan barang yang kami suka dan berharap anda akan menikmati! Hanya supaya anda tahu, HARI INI mempunyai hubungan afiliasi. Oleh itu, sementara setiap produk dipilih secara berasingan, jika anda membeli sesuatu melalui pautan kami, kami dapat memperoleh sedikit hasil.

Mikrope pedikur kolosal

$ 10Amazon

Sekarang, soalan berjuta-juta dolar: Adakah ia berfungsi? Sudah Tentu Ya.

Saya menyimpannya di bilik mandi dan menggunakannya untuk membuang kulit mati dan pistol lain apabila kaki saya telah dilembutkan oleh air panas. Calluses, hilang! Ia bukan jauh menyakitkan. Ia tidak menggaru atau mengikis kulit saya. Dan, tumit saya berakhir sangat lembut.

Tetapi jika satu rasp sahaja tidak melembutkan tumit anda cukup, berikut adalah beberapa perkara lain yang kami telah cuba dan suka:

J. R. Watkins Pembaikan Kaki Salve, $ 6, Amazon

Saluran pembaikan kaki J.R. Watkins

$ 6Amazon

Jika kuku anda sangat kering, kami suka salutan ini, yang membantu melembapkan, dan juga bau menyegarkan.

Soap & Glory Heel Genius, $ 14, Amazon

Sabun & Kemuliaan tumit yang genius

$ 14Amazon

Krim ini melembutkan tumit semasa tidur. Hanya masukkan di bawah kaus kaki beberapa malam setiap minggu sebelum tidur untuk melihat perbezaan yang besar.

Boscia Baby Soft Foot Peel, $ 29, Amazon

Kulit bayi lembut Boscia lembut

$ 29Amazon

Dibuat tanpa parabens atau sulfat, kulit kaki ini menghilangkan sel kulit mati menggunakan ekstrak buah.

Caudalie Foot Beauty Cream, $ 16, Amazon

Krim kecantikan kaki Caudalie

$ 16Amazon

Salah satu peeves haiwan kesayangan saya adalah krim kaki yang meninggalkan residu berminyak. Saya tidak suka tergelincir dan tergelincir di flip-flops atau sandal. Krim yang tidak berminyak tetapi sangat berkesan mengelakkannya.

Smith & Cult Nail Polish, $ 18, Amazon

Cat kultur Smith & Cult

$ 18Amazon

Jangan lupa sentuhan penamat! Tambah percikan warna besar, kuat, cerah dengan kuku vegan ini yang bebas dari bahan kimia dibutil phthalate, toluene dan formaldehyde.

HoMedics Shower Bliss Foot Spa, $ 70 (biasanya $ 90), Amazon

HoMedics shower bliss foot spa

$ 70Amazon

Bagi orang yang berjalan-jalan banyak – seperti yang saya lakukan – tidak ada yang lebih baik daripada penyejukan sejuk pada akhir hari.