‘Pergi sekolah lama’: Carson Daly menghidupkan semula tandatangan ‘TRL’ untuk menghormati ‘NSync

Carson Daly melemparkannya ke belakang!

Sebagai penghargaan kepada bintang baru NSync di Hollywood Walk of Fame pada hari Isnin, hos bekas “Total Request Live” menghidupkan semula salah satu tanda tangannya dari tahun 1990-an – manikur hitamnya yang gila!

Carson, yang bercakap di majlis khas bekas band itu, mengambil gambar Instagram dengan gambar yang menunjukkan beberapa kuku dicat.

“Untuk menghormati majlis bintang @nsync hari ini dan untuk bercakap, saya akan sekolah lama #TRL. # 2nails #NotSureWhatIWasThinking,” tulisnya dalam tajuk.

Klik atau leret ke kanan pada gambar untuk melihat butiran di manicure di rumah Carson dekat.

Carson Daly channels
Carson Daly membawa kembali “TRL” untuk Halloween pada tahun 2016.HARI INI

Sudah tentu, ia bukan kali pertama Carson telah mengetuk masa lalu MTVnya. Peminat mungkin mengingati tuan rumah TODAY yang berpakaian retro “TRL” untuk Halloween pada tahun 2016. Di samping lukisan kukunya hitam, Carson juga ditampal pada celah panjang ’90an dan memakai cincin hidung palsu.

Dan mengapa tidak? “TRL” adalah praktikal ritual petang untuk milenium, yang bergegas pulang untuk menangkap undur harian video muzik, akar untuk bintang pop kegemaran mereka dan menonton wawancara artis dengan Carson, yang berkhidmat sebagai tayangan pertunjukan yang popular dari tahun 1998 hingga 2002.

Walaupun pertunjukan itu berlepas pada tahun 2008, ia muncul semula pada MTV sekali lagi pada Oktober lalu. Ia kini disiarkan sebagai salah satu daripada program pagi yang dirakam di rangkaian.

Walaupun Carson kini menjadi sebahagian daripada keluarga TODAY, jelas “TRL” akan sentiasa mempunyai tempat yang istimewa di hatinya.

Benihana Nirvana: Kejutan makan tengah hari Carson Daly untuk pasukan TODAY

Mac.26.201804:40