Pendek dan manis: 10 potong rambut yang dipotong Hollywood

Gaya rambut pendek pendek tiba-tiba di mana-mana – dan ada versi untuk menyanjung semua orang. Semak celebs ini, yang membuktikan betapa serba boleh dan cantik tanaman boleh. Kemudian ikuti DIY yang mudah untuk gaya penampilan untuk kesempurnaan di rumah.

Julianne Hough

Julianne Hough, short hair
Jason Merritt / Hari ini


Fikirkan ia sebagai pixie bombshell: Voluminous, berlapis dan banyak seksi. Untuk mendapatkan wajah Hough untuk diri sendiri, tanyakan stylist anda untuk memotong pendek dengan sisi tirus dan pita tambahan yang bermula di belakang kepala. (Mata bonus untuk warna berkilat.)

Lupita Nyong’o

Comel short hairstyles: Lupita Nyong'o
Jason Merritt / Hari ini

Orang yang paling cantik majalah People mencipta debutnya pada tanaman anugerah Grace Jones ini pada pameran anugerah baru-baru ini. Butir-butir halus dan siluet yang dibulatkan menambah kewanitaan kepada rupa yang tegang. 

Shailene Woodley

Shailene Woodley, short hair
Michael Buckner / Hari ini


Untuk ultra-ramping ‘seperti Woodley, campurkan satu serum bersinar dengan gel gel pada tapak tangan anda dan sebarkan rambut lembap; pukulan kering dengan lampiran muncung sehingga halus dan 90 peratus kering. Buat bahagian sisi yang mendalam dan, dengan menggunakan sikat gigi halus, sikat ke tempat dan pin di belakang telinga bertentangan.

Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence, short hair
MIKE NELSON / Hari ini


Untuk mencapai jumlah yang boleh disentuh seperti Lawrence, kerja mousse melalui rambut lembap dan terbalik terbalik dengan lampiran muncung. Flip kepala tegak dan gunakan berus kecil untuk melicinkan rambut dan jauh dari wajah anda untuk kesan halo. Mist dengan hairspray yang teguh.

Anne Hathaway

Anne Hathaway, short hair
Chris Pizzello / Hari ini


Dihancurkan dengan gaya elegan yang diilhamkan oleh Perancis, Hathaway? Gunakan besi pelincir inci-tong untuk merapatkan bahagian dan jauh dari muka anda, menyeret besi semasa anda bekerja untuk gelombang lagi. Licin dengan berus babi-bulu.

Charlize Theron

Charlize Theron, short hair
PAUL BUCK / Hari ini


Di suatu tempat antara pixie dan bob, potongan baru Charlize berjaya kelihatan lembut dan patung pada masa yang sama. Tanyakan pemotong anda untuk memotong pendek, licin dengan pelapisan yang minimum, pinggang kelebihan dan bahagian sampingan yang mendalam, kemudian gaya dengan penyepit rambut berkilauan dan bersinar tinggi.

Rita Ora

Rita Ora, short hair
David M. Benett / Hari ini


Untuk meniru kecerahan yang tidak sensitif pada Ora, mulakan dengan rambut lama (atau berusia dua hari!). Bekerja syampu kering serbuk melalui mahkota, memberus di antara aplikasi. Kemudian, gunakan sikat rambut yang teguh dan sikat gigi, tempatkan bahagian depan ke atas dan lancar bahagian belakang telinga anda.

Maggie Gyllenhaal

Maggie Gyllenhaal, short hair
SEBASTIEN NOGIER / Hari ini


Mewujudkan spiky, semangat bebas bersemangat Gyllenhaal dengan bekerja mousse ke rambut lembap dan pengeringan letupan dengan muncung, hanya menggunakan tangan anda ke bahagian scrunch dan tousle dalam arah yang berbeza.

Michelle Williams

Comel short hairstyles: Michelle Williams
Craig Barritt / Hari ini

Kunci untuk bedbed kepala Williams: memisahkan rambut berkilat rata, menggunakan tangan anda sahaja – tiada berus atau sikat yang dibenarkan.

Halle Berry

Comel short haircuts: Halle Berry
Jason Kempin / Hari ini

Ikon rambut pendek Berry baru-baru ini menggegarkan shag ini. Untuk melihat yang sama, tanya stylist anda untuk memotong, depan-menyapu dipotong dengan hujung yang razored, dan gaya dengan salah satu semburan tekstur kering baru di pasaran.

10 gambar

Tayangan slaid

10 celebs dengan warna rambut berani

Dari Katy Perry ke Rihanna, lihatlah bintang-bintang yang memilih perubahan warna-warni pelangi.