Pemenang ‘Suara’ Jordan Smith berkahwin dengan teman wanita Kristen Denny

Jordan Smith mempunyai sebab baru untuk menyanyi hari ini!

Pemain berusia sembilan tahun “Suara” yang berusia 22 tahun berkahwin dengan teman wanitanya yang lama, ahli patologi pertuturan Kristen Denny, pada hari Sabtu.

Perkahwinan itu berlaku di sebuah gereja di Middlesborough, Kentucky – dan menurut Instagram pengantin perempuan itu, ia adalah “hari yang terbaik” (seperti perkahwinan seseorang mestilah).

BERKAITAN: Jordan Smith memenangi juara ‘The Voice’

“Kami tidak teruja untuk mengumumkan bahawa kami secara rasmi Encik dan Puan Smith!” Pasangan itu memberitahu PEOPLE, yang turut berkongsi foto perkahwinan itu. “Perjalanan sejauh ini telah mengagumkan, dan kami tidak boleh menunggu untuk meneruskan perjalanan ini sebagai pasangan suami isteri.”

12th Annual ESPN The Party - Arrivals
Penyanyi Jordan Smith dan tunangnya Kristen Denny tiba di ESPN tahunan Parti di Pusat Mason Fort pada 5 Februari 2016 di San Francisco, California.Miikka Skaffari / Getty Images

Kedua-duanya bertunang pada Hari Tahun Baru selepas bertemu empat tahun lalu di kem musim panas. “Kami hanya dua kawan terbaik yang menyedari kami sama-sama gila dan jatuh cinta,” Smith dan Denny memberitahu PEOPLE.

Apa? Kami tidak menangis, anda.

BERKAITAN: Juara ‘suara’ Jordan Smith mencerminkan kemenangannya: ‘Apa yang ada di luar tidak penting’

Awal tahun ini, Smith bercakap kepada HARI INI tentang peranan yang dimainkan Denny dalam membantu beliau menguruskan kemasyhurannya yang baru. “Ia sangat indah bahawa saya telah menjalani perjalanan ini, kami telah mengalami semua ini bersama-sama,” kata Smith kembali pada bulan Mac. “Dia membuat saya berdiri dan menjadi asas untuk saya … Kami sangat teruja untuk mengambil langkah seterusnya.”

Jordan Smith dalam pertunangan, ‘mencubit diri saya setiap hari’ selepas menang ‘Suara’

Mac.21.201602:54

Dan kami sangat teruja untuk Encik baru dan Puan Smith! Kini itulah yang kita panggil “Sesuatu yang Cantik”.