Pasangan berkata ‘Saya lakukan’ dengan Ring Pops selepas cincin perkahwinan sebenar mereka dicuri

Apabila cincin satu pasangan dicuri sebelum hari perkahwinan mereka, mereka datang dengan cara yang lucu untuk membuat persediaan: Ring Pops.

Pasangan menggunakan Ring Pops sebagai cincin perkahwinan selepas yang sebenar dicuri

Apr.29.201600:39

Mandy Grogg dan suami Ryan Williams, yang kedua-duanya di Angkatan Tentera A.S. dan kini tinggal di Jerman, memakai cincin permen semasa perkahwinan mereka bulan lalu di Kansas City, Missouri, mengubah nasib menjadi peluang foto yang tidak dapat dilupakan.

“Kami sedih tentu saja, tetapi kami cuba menjadi lucu tentang hal itu,” kata Grogg, 24, kepada HARI INI.

BERKAITAN: Cincin pertunangan yang unik untuk pengantin moden

Ring pop wedding
Mandy Grogg dan suami Ryan Williams menggunakan Ring Pops dan bukannya cincin sebenar pada perkahwinan mereka.Foto Indium

Mereka telah mengarahkan band-band perkahwinan dan membuat mereka mengubah saiz sebelum perkahwinan, apabila tukang emas menghubungi mereka mengatakan cincin itu telah dicuri dari belakang trak FedEx, katanya. Juga pergi adalah cincin pertunangan Grogg, yang mereka telah dihantar untuk dibersihkan sebelum perkahwinan.

“Kami mendapati hari Khamis sebelum upacara itu hilang,” kata Grogg, yang berasal dari kawasan St. Louis dan bertemu Williams di kolej di Missouri, di mana mereka berdua berada di ROTC.

Ring pop wedding
Pasangan itu menunjukkan cincin permen mereka.Foto Indium

“Mereka menawarkan untuk memberi kami cincin palsu yang boleh kami gunakan,” katanya. “Tetapi terasa aneh itu, kami duduk di dalam kereta dan saya bercanda, ‘Baiklah, kita boleh membeli Ring Pops.’ Kami memanggil ibu bapa Ryan dan mereka berkata perkara yang sama. Kami mungkin juga cuba mencari beberapa humor dalam hal ini. “

RELATED: Cincin pertunangan tatu adalah trend perkahwinan terkini untuk pasangan

Keluarga itu memulakan pencarian untuk mencari gula-gula retro.

“Kami memanggil semua kedai runcit dan akhirnya menemui sebuah kedai yang memilikinya dan kami membelinya,” kata Grogg, seorang pegawai kimia di Tentera Darat. “Kami mempunyai beberapa keluarga dan rakan-rakan semasa kami bersiap sedia.”

Ring pop wedding
Pasangan itu berkahwin pada bulan Mac di Kansas City, Missouri, di mana Williams berasal.Foto Indium

Grogg telah mendapat band perkahwinan baru, tetapi suaminya Ryan, 25, masih menunggu cincinnya. Cincin pertunangan gantian Grogg telah dihantar ke rumah ibu bapanya minggu lepas.

Pada penghujung hari, Ring Pops membuat perincian keseronokan dalam foto perkahwinannya – “Itulah yang dikatakan semua orang!” Kata Grogg – dan perkahwinan kawan-kawannya dan keluarganya tidak akan melupakan.

“Ia adalah keadaan yang buruk, tetapi ia benar-benar baik,” katanya.

3 generasi wanita telah mengenakan gaun pengantin ini, tetapi itu bukan bahagian paling gila dalam cerita ini

07.07.201601:03