Panduan utama untuk memilih kaus kaki yang tepat untuk setiap jenis kasut

Mencari pasangan tunggal tidak mudah.

Hari ini, dunia stoking hampir sama luas dengan dunia kasut. Stoking hibrid berkhidmat keperluan ultraspecific untuk kasut ultraspecific. Beberapa kaus kaki tetap tersembunyi sementara yang lain membuat kenyataan.

Jadi, kami memotong bunyi bising. Sama ada waktunya untuk menggantikan beberapa asas atau sudah tiba masanya untuk mencuba penyelesaian baru, kami telah melengkapkan kaus kaki terbaik untuk dipakai dengan setiap jenis kasut. Hacks ini akan menjaga kaki selesa dan stoking tersembunyi … atau sangat kelihatan!

Kami bercakap dengan pakar gaya dan sukan, termasuk pengajar SoulCyle, sensasi Instagram dan Bobby Thomas sendiri gaya TODAY Style.

Stoking untuk Lutut-Tinggi Boots

Nordstrom 2-Pack Knee-High Stocks, $ 16, Nordstrom

Editor hari, penulis dan pakar TODAY berhati-hati untuk mengesyorkan barang yang kami suka dan berharap anda akan menikmati! Hanya supaya anda tahu, HARI INI mempunyai hubungan afiliasi. Oleh itu, sementara setiap produk dipilih secara berasingan, jika anda membeli sesuatu melalui pautan kami, kami dapat memperoleh sedikit hasil.

Kaus kaki lengan panjang Nordstrom 2-pek

$ 16Nordstrom

Ulasan dalam talian untuk sarung kaki lutut yang sederhana ini mengatakan semuanya. Mereka tahan lama, mereka tetap memakai anak lembu semua saiz dan cukup selesa untuk dipakai sepanjang hari.

Stoking untuk But Getah

All-Sport PrimaLoft Mid-Weight Crew Socks, $ 40, L.L Bean

Kaki sarung kaki pertengahan berat badan semua sukan

$ 40L.L. Bean

Pada hari hujan apabila but kasut adalah keperluan, ia menjadi penting untuk memastikan kaki tetap hangat, selesa dan, yang paling penting, kering. Kaki sarung kaki ini yang kering dan kering dari L.L. Bean berasa selesa di bawah mana-mana bot Hunter atau kesejahteraan.

Stoking untuk Boots Ankle

Asos Oversized Socks Fishnet, $ 10, Asos

Kaus kaki ikan besar ASOS 2-pack

$ 10ASOS

Bagi mereka yang mencari pilihan yang kelihatan, bergaya, kami meminta Lexi Cross, salah seorang pengasas @ShoesofNYC, sebuah akaun Instagram yang terkenal menonjolkan kasut paling hebat di jalan-jalan bandaraya di seluruh dunia, untuk berkongsi pandangannya. “Ia bergantung kepada but buku lali,” kata Cross. “Sekiranya anda fesyen yang hebat dan menggoyang butiran buku lali kaki, maka anda boleh melakukan kaus kaki pendek pendek untuk menambah keperibadian yang lebih sedikit. Saya suka ini dari Asos kerana mereka hanya tampil di atas kasut.”

Sioncy Low-Cut Socks, $ 12, Amazon

Sioncy kaus kaki rendah, 6 pasang

$ 12Amazon

“Jika anda menyimpannya klasik, yang juga baik, saya mungkin memakai kaus kaki yang tersembunyi,” kata Cross. “Kesilapan saya, dalam kes ini, adalah untuk memadankan warna kaus kaki ke kasut. Saya memakai banyak but hitam dan stokin yang saya beli secara besar-besaran dari kerja keras Amazon.”

Sarung kaki untuk Kasut dan Kasut Parti

Hue Open-Toe Mule Liner Stocks, $ 7, Bloomingdale’s

HUE buka kaki kaus kaki liner

$ 7Bloomingdales

Sarung kaki dengan sandal? Tiada penghakiman di sini! Untuk mengelakkan slip, slaid dan lepuh yang menyakitkan, editor gaya TODAY Bobbie Thomas mengesyorkan sarung kaki genius ini dari Hue. “Pembahagi kaki itu menyimpan stoking kusyen ini dan hampir tidak kelihatan dengan sandal musim panas saya,” katanya..

Liza Sparkle Ankle Stocks, $ 18, HappySocks

Liza berkilat pergelangan kaki buku lali

$ 18Selamat Socks

Rasa cukup berani untuk mencuba sepasang kasut yang menyenangkan dengan kasut parti kegemaran anda? Salib mengesyorkan stoking yang berwarna-warni ini. “Saya tidak fikir saya boleh tarik stokin dengan sandal atau pam sebelum saya menjumpai talian baru Happy Sock, Hysteria,” katanya. “Saya terutamanya suka kaus kaki Liza Sparkle Ankle dengan kasut putih untuk musim bunga. Lihatlah butiran kaki yang menyeronokkan! Anda juga boleh memakai ini dengan kasut atau kasut mengintip kaki.”

Stoking untuk Mules dan Slaid

Hue Slide Liner Socks, $ 7 (set 2), Bloomingdale’s

Kain kaos selendang Hue, set 2

$ 7Bloomingdales

“Kaus kaki tanpa kaitan ini mempunyai pegangan kecil di bahagian bawah yang akan membantu memegang mereka (dan kaki anda) di tempat di bagal dan slaid,” kata Thomas..

Sarung kaki untuk Kasut Peep-Toe

Hue Perfect Edge Peep-Toe Liner Stocks, $ 7, Macy’s

Hue Perfect Edge mengintip kaki sarung kaki

$ 7Macy’s

Kasut mengepit sepatu entah bagaimana boleh mencubit dan memerah seperti tiada kasut lain di dalam almari. Atas sebab itu, kami menyukai stoking sarung tangan pintar dari Hue. Mereka akan menjaga kaki anda selesa tanpa menjejaskan yang penting, baik, mengintip jari kaki!

Sarung kaki untuk Flat dan Heels

Polo Ralph Lauren 3-Pack of Liner Socks, $ 18, Nordstrom

Polo Ralph Lauren 3-pek sarung kaki liner

$ 18Nordstrom

Untuk kedua-dua tumit dan kasut rata, cari sederhana, tidak ada keraguan, kaus kaki tidak menunjukkan. Pek ini termasuk peluncur tidak menunjukkan dalam bogel, kelabu dan hitam, yang boleh berfungsi dengan sempurna dengan pelbagai kasut dan gaya – seperti pam, balet dan loafers.

Shimera Knee-Stretch Sheer Tinggi, $ 5 (2 pek), Rak Nordstrom

Kaus kaki lutut Shimera tinggi (2 pek)

$ 5Rak Nordstrom

Dengan pasangan kegemaran anda yang penuh dengan seluar panjang atau berpakaian, pakai tumit dengan sepasang sarung kaki, lutut tinggi, seperti ini dari Shimera, untuk menghapuskan keperluan untuk pantyhose penuh. Mereka datang dalam empat warna.

Stok untuk Kasut kasual

Converse No-Slip, No-Show Socks, $ 20, Amazon

Converse Made for Chucks (6-pack)

$ 20Amazon

Sekiranya anda memilih kaus kaki agar tetap tersembunyi, sepasang kaus kaki tidak selesa akan menjadi keupayaan anda. Ini kaus kaki tidak menunjukkan, yang dipaparkan dalam segmen Asas Asas yang lebih baik dengan pakar gaya hidup, Jenn Falik, merangkumi kaki yang cukup untuk kekal di tempat sementara tidak dapat dilihat. Paling penting, mereka tidak tergelincir. Kaus kaki tak kelihatan? Menang.

Kappa Authentic Crew Socks, $ 14, Urban Outfitters

Kaus kaki Kappa asli

$ 14Pengeluar Bandar

“Sekarang ini saya semua tentang kaus kaki tiub dengan kasut, terutama kasut chunky, yang semuanya marah,” kata Cross. “Secara peribadi, saya seorang peminat dengan kaus kaki yang tepat ini. Saya suka keterangan terperinci, ditambah, Kappa terkenal dengan persatuan dengan budaya bola sepak Eropah, jadi terdapat unsur keaslian dalam ‘sport’ bahagian ‘sporty-chic!’ “

Stok untuk Kasut Berlari

Nike Elite Cushioned No-Show Socks, $ 16, Nordstrom

Elit Nike menghulurkan kaus kaki tidak menunjukkan

$ 16Nordstrom

Untuk mendapatkan sudu pada kaus kaki terbaik untuk berlari, kami pergi ke sumber pakar: marathoner Brigitte Bradford, yang masuk lebih dari 2,000 batu tahun lepas. “Semasa latihan untuk maraton pertama saya pada tahun 2012, saya akan lari dalam apa sahaja kaus kaki yang saya dapati di dalam laci saya. Saya mempunyai lepuh dan tempat yang panas di mana-mana, tetapi kaki saya akhirnya mendapat rehat apabila rakan latihan saya memperkenalkan saya kepada Nike Elite Cushioned No- Tunjukkan sarung kaki. Ia adalah momen Cinderella – sempurna, ringan dan tiada lepuh! “

Bradford, yang kini sedang menjalani latihan untuk menjalankan maraton keenam pada bulan Mei, berkata ini telah menjadi stoking untuk setiap jangka panjang dan perlumbaan selama enam tahun yang lalu.

Stoking untuk Kasut Berbasikal dan Berputar

Sarung pergelangan kaki, $ 46 (biasanya $ 48), 4-pek, Bombas

Kaus kaki pergelangan kaki Bombas (4 pek)

$ 46Bombas

Charlee Atkins, pendidik master SoulCycle dan pencipta Le Sweat dan Le Stretch, mengesyorkan stoking dari Bombas kepada murid-murid berbasikalnya. “Mereka mempunyai kaus kaki terbaik untuk jiwa berbasikal saya dan satu-satunya (pun dimaksudkan),” katanya. “Tab lepuh di bahagian belakang adalah penting untuk mengekalkan stoking semasa berbasikal dan kusyen tambahan membantu mengurangkan sakit dan kesakitan strok pedal selama 45 minit atau lebih.”

Sof Sole Multi Sport Lite 3-pack, $ 15, Amazon

3-pakej Sofsole multi-sport lite

$ 15Amazon

“Sekiranya anda tidak memecah masuk bank atau memakai warna-warna cerah, maka saya yang lain pergi Sofie,” kata Atkins. “Mereka sangat ringan, meluncur ke dalam kasut berbasikal dan memindahkan ke kasut biasa. Bonus tambahan: Mereka tidak mengambil banyak ruang di dalam laci kaus kaki saya, terutama sekali kerana saya mempunyai terlalu banyak kaus kaki.”