Pakaian yang sesuai dengan sasaran adalah sempurna untuk foto keluarga seterusnya anda

Ini perlawanan yang dibuat di syurga – atau sekurang-kurangnya perlawanan yang cukup baik untuk foto keluarga.

Sasaran telah mencetak pakaian yang sesuai untuk keluarga yang kedua-duanya bergaya dan berpatutan, dengan tiada item yang berharga lebih daripada $ 50.

Sasaran

Pakaian tropika berasal dari garis tulen Kanak-kanak dari OshKosh. Antara acara utama ialah set cetakan sawit dan baju yang berkisar dari $ 10.99 untuk anak-anak lelaki kepada $ 27.99 untuk ibu mereka.

Ada pakaian renang yang termasuk cetakan satu keping cetakan bunga kuning untuk wanita dari semua peringkat umur. Anak lelaki dalam rumah boleh memakai seluar pendek papan seragam.

Sasaran telah lama menjadi titik destinasi bagi ibu bapa yang mencari tawar-menawar untuk pakaian kanak-kanak, dan OshKosh telah menambah garisan Kanak-Kanak Tulen untuk seketika. Tetapi penampilan ini menjadi pakaian dewasa adalah kedutan baru.

Sasaran

Apa yang menjadikan penambahan terbaru ini begitu penting, adalah bahawa titik harga dapat dikendalikan untuk keluarga empat, dan rupanya cukup bergaya sehingga anak-anak tidak akan bersembunyi di belakang ibu bapa mereka. (Dan ibu bapa mereka tidak akan bersembunyi di belakang anak-anak mereka, sama ada).

Sasaran

Anda boleh menyemak sasaran baru tropika Sasaran untuk keluarga di laman webnya.

HARI INI mempunyai hubungan afiliasi, jadi kami dapat memperoleh porsi kecil dari hasil pembelian anda.