Pada pemburuan untuk but L.L. Bean ‘itik’? Berikut adalah beberapa alternatif

Siapa tahu bahawa seorang yang berumur 102 tahun boleh jadi hip? “Boot bean” klasik dicipta pada tahun 1902 oleh Leon Leonwood Bean sendiri. Boot itu juga memberi inspirasi kepadanya untuk melancarkan L.L. Bean di tempat pertama, menurut pengurus hal ehwal awam L.L. Bean, Carolyn Beem. Reka bentuk boot tidak banyak berubah sejak itu, tetapi popularitinya sudah pasti.

Hadiah percutian yang paling hangat: butik itik?

Disember.21.201402:18

Dengan jualan lonjakan dalam beberapa tahun kebelakangan ini dan inventori terhad yang seterusnya, syarikat itu telah dipaksa untuk menghapuskan boot dari mana-mana jualan atau promosi. Walaupun peruncit telah bekerja untuk memenuhi permintaan yang meningkat ini dengan melabur dalam kedua-dua pekerja dan teknik pembuatan sepanjang tahun, kasut masih sangat popular.

LL. Bean bean boots
LLBean.com

BERKAITAN: Kasut musim sejuk yang tidak akan memecah bank: Simpan gaya yang selesa

Walaupun tidak ada alasan tepat untuk apa yang mencetuskan kegilaan “boot kacang” baru-baru ini, L.L Bean mengatakan bahawa mereka berharap pelanggan akan bersabar kerana mereka berusaha untuk memenuhi permintaan tinggi tahun ini. Dan jika anda mendapati diri anda tidak beruntung, jangan risau, kami dapati beberapa jenis butik “itik” yang sama (pilihan pelanggan) yang akan menjaga kaki anda sama seperti panas dan kering dalam cuaca buruk.

J.Crew duck boots
J.Crew.com

J.Crew Unisex Lacrosse Itik Boots, $ 125

Cabela Insulated Lace-Up Boots
Cabela

Bootable Lace-Up Cabela, dijual pada harga $ 67.49

Sorel duck boot
Sorel

Sorel 1964 Premium T CVS Boot, dijual dengan harga $ 69.98

Sperry duck boot
Butik itik Sperry

Sperry Top-Sider Cold Bay Boot, $ 150

BERKAITAN: 5 gaya boot yang sesuai untuk almari pakaian musim sejuk anda

Artikel ini pada asalnya diterbitkan pada 20 Disember 2014 di TODAY.com.