Orang ramai dan Anugerah Kecantikan HARI IN 2015: Senarai penuh pemenang

Walaupun produk kecantikan baru dikeluarkan setiap tahun dan trend datang dan pergi (kami melihat anda, kuku gelembung dan janggut bergemerlapan), satu kekal tetap: terdapat terlalu banyak pilihan produk!

Bagaimanakah anda dapat mengetahui jika serum frizz-fighting lebih baik daripada yang lain? Krim mata mana yang benar-benar melakukan apa yang dikatakannya? Adakah warna bibir berfungsi dengan baik pada nada kulit yang berbeza? Nah, itulah di mana kita masuk.

Anugerah Kecantikan dan Kecantikan Rakyat: Dapatkan kulit berseri dengan produk ini

Dis. 04/04/201504:10

Kami bekerjasama dengan rakan-rakan kami di majalah People untuk melancarkan Anugerah Kecantikan Rakyat dan TODAY yang pertama kali, yang menampilkan rambut, solek, produk kulit dan badan terbaik untuk dibeli sekarang. Pasukan penguji kami melakukan tugas berat untuk mencuba beratus lotions, serums, topeng dan mascaras selama dua minggu untuk membawa anda 44 kecantikan pembeli yang mesti mempunyai 2015.

Bahagian yang terbaik? Semua item datang terus dari kedai ubat, jadi tidak perlu untuk meniup gaji di palet eyeshadow (ahem, kami mendapati yang bagus kurang dari $ 20).

Baca di bawah ini untuk mencari pemenang krim pemangkasan!

Rambut

HARI INI Beauty Awards: Hair tools
TODAY Show: TODAY Beauty Awards, alat rambutSamantha Okazaki dan Stephania Stanley / TODAY

Kami bermula dengan ibu semua topik kecantikan: rambut. Dari syampu dan perapi terbaik, alat panas yang paling berkuasa dan pejuang frizz terkuat, kami telah mendapat anda dilindungi.

Untuk senarai penuh pemenang rambut, klik di sini.

Solek

Orang and TODAY Beauty Awards: Makeup
Samantha Okazaki dan Stephania Stanley / TODAY

Kami mengambil solek cukup serius di sini pada HARI INI. Sebenarnya, kami juga mencipta satu panduan GIF A-to-Z yang seluruhnya (sebuah “Giftionary,” jika anda akan) mengkatalogkan trend kecantikan teratas untuk mencuba sekarang. Jadi, anda tahu apabila kami memanggil produk sebagai “pemenang,” kami benar-benar maksudnya.

Untuk senarai penuh pemenang solek, klik di sini.

Badan

Orang and TODAY Beauty Awards
Samantha Okazaki dan Stephania Stanley / TODAY

Barang penjagaan badan adalah wira tanpa tanda-tanda dunia kecantikan. Tetapi anda akan mula memikirkan semula perkara seperti krim dan deodoran tangan sebaik sahaja anda melihat produk inovatif ini. (Seperti pelembab terobosan yang berfungsi semasa anda masih dalam pancuran mandi.)

Untuk senarai penuh pemenang badan, klik di sini.

Kulit

Orang and TODAY Beauty Awards
Samantha Okazaki dan Stephania Stanley / TODAY

Amalkan kedutan anda dan ucapkan buh-bye untuk komedo, bintang penjagaan kulit ini sangat berkesan tanpa melanggar anggaran anda.

Untuk senarai penuh pemenang kulit, klik di sini.

Selamat mencantikkan!

Produk mana yang akan memenangi Anugerah Kecantikan Gaya dan HARI INI?

Nov.30.201503:56