Noda bibir ini menjanjikan untuk tidak mencium – jadi saya terpaksa mencubanya

Bersedia untuk fikiran anda ditiup.

Industri solek sentiasa menjentikkan lipstik tertentu sebagai “tahan lama,” tetapi berapa kerap itulah yang berlaku? Saya meletakkan satu jenama untuk ujian – dan ia tidak seperti apa yang pernah saya pakai sebelum ini.

LipSense telah wujud sejak tahun 1999, tetapi ia mendapat populariti sejak tahun lepas sebagai video media sosial telah mengisytiharkan kuasa-bukti buktinya.

Saya memakai warna “Fly Girl” LipSense, merah klasik yang bagus, dan mengambilnya untuk perjalanan sekitar New York City. Inilah caranya:

Noda bibir ini menjanjikan untuk terus diletakkan, jadi kami terpaksa mencubanya

Jun.23.201701:52

Walaupun warna itu tetap baik semasa saya berlari dan ketika saya menjulurkan minuman saya, ia mula pecah setelah saya mempunyai keropok ais krim. Satu jam kemudian, warna itu benar-benar merosot sepanjang separuh bahagian bibir saya. Tetapi itu bukan reapplication sedikit tidak dapat diperbaiki.

Berminat untuk mencuba bibir noda diri anda? Cari pelbagai warna LipSense di bawah – bersama dengan beberapa lipstik tahan lama yang popular – dan lihat laman web LipSense untuk mencari pengedar di kawasan anda. Ingatlah: Anda memerlukan noda bibir dan gloss untuk menetapkannya – dan remover untuk mematikannya!

Editor hari, penulis dan pakar TODAY berhati-hati untuk mengesyorkan barang yang kami suka dan berharap anda akan menikmati! Hanya supaya anda tahu, HARI INI mempunyai hubungan afiliasi. Oleh itu, sementara setiap produk dipilih secara berasingan, jika anda membeli sesuatu melalui pautan kami, kami dapat memperoleh sedikit hasil.

LipSense Cukur Lip Color, Caramel Apple, bermula pada $ 21, Amazon

Amazon

LipSense Gloss (Glossy), $ 18, Amazon

Amazon

Berikut adalah beberapa lagi Lipsticks kegemaran lama TODAY Style.

Huda Beauty Liquid Matte Gincu, $ 20, Sephora

Sephora

Mencari sesuatu yang merasakan anda tidak memakai apa-apa sahaja? Pergi untuk noda ini oleh Huda Beauty. Ia kering matte dan berlangsung selama berjam-jam.

MILK Makeup Oil Lip Stain, $ 18, Sephora

Susu lip oil stain

Kita tidak boleh bercakap tentang noda bibir tanpa menyebut bibir minyak ini dari SUSU. Formula ini mengandungi vitamin E, ekstrak rosemary dan minyak zaitun untuk melembapkan bibir anda sambil menambah sentuhan warna tahan lama.

Dior Lip Tattoo, $ 30, Sephora

Dior Lip Tattoo Lip Stain

Noda bilah kultus ini terdapat dalam empat warna dan nampaknya selama 10 jam warna tanpa berat.

Stila Menginap Semua Hari Gincu Cecair, $ 24, Sephora

Stila

Mahu kurang komitmen? Gincu cecair berpigmen tinggi oleh Stila akan berlangsung selama 6 jam dan sangat mengagumkan.

Clinique Long Last Soft Shine Gincu, $ 17, Nordstrom

Nordstrom

Gincu klasik ini mempunyai liputan legap dan bersinar lembut. Ia adalah ruji dalam mana-mana beg solek.

Untuk lebih banyak item bibir yang kita sayangi, periksa Zoe Saldana’s $ 8 go-to untuk bibir yang kering dan sun-ravaged.