Mulakan Hari TODAY Deal: 60 peratus daripada kit kuku menggilap

Sebagai sebahagian daripada siri TODAY Mula kami, Jill Martin berkongsi dengan peminat TODAY kesepakatan sehari untuk memastikan anda berada di landasan dengan resolusi 2018 anda.

Perjanjian hari ini adalah Lauren B. Kecantikan kuku menggilap.

Untuk mendapatkan lebih banyak tawaran, ikuti halaman Facebook kami yang baru, HARI INI untuk transaksi harian yang ditawarkan secara eksklusif kepada pengikut Facebook kami! Sama ada ping untuk rumah anda, anak-anak anda atau diri anda, HARI INI akan membantu anda menemui produk dan jualan terbaik dalam talian.

Mulakan Kesepakatan HARI INI Hari: Kuku menggilap kuku pada 63 peratus

Jan.24.201800:47

Sila klik pada pautan laman web di bawah untuk diarahkan kepada tawaran dari syarikat yang kami tampilkan, dan pastikan anda membaca butirannya. Syarat dan sekatan boleh dikenakan. Sekiranya anda mempunyai soalan khusus tentang butiran ini, sila hubungi peruncit yang membuat tawaran tersebut.

——————————————————————

Editor hari, penulis dan pakar TODAY berhati-hati untuk mengesyorkan barang yang kami suka dan berharap anda akan menikmati! Hanya supaya anda tahu, HARI INI mempunyai hubungan afiliasi. Oleh itu, sementara setiap produk dipilih secara berasingan, jika anda membeli sesuatu melalui pautan kami, kami dapat memperoleh sedikit hasil.

Koleksi Kuku Kuku, $ 35.20 dengan kod TODAYNails, Lauren B. Kecantikan

Kuku polish
Lauren B. Kecantikan

Harga runcit: $ 88

Diskaun peratus: 60 peratus off!

Kod diskaun: TODAYNails

Lauren B. Beauty menawarkan lima set rawatan kuku yang berbeza. Setiap kit mengandungi tiga penggilap fesyen dan satu dwi asas / top coat. Warna hadapan fesyen kami diilhamkan oleh Los Angeles. Kami percaya bahawa apabila anda memberikan wanita manicure yang betul dia boleh memerintah dunia! Basikal dwi / top kami yang kedua adalah pengeringan yang cepat, tahan lama dan tahan cip. Ia memberikan anda titik permulaan yang lancar dan penamat akhir yang cemerlang. Semua item adalah pengilat saiz penuh (.50 fl oz / 14.8 ml). Lauren B. polish adalah ramah vegan, bebas kekejaman, dibuat di Amerika Syarikat. Produk kami adalah alternatif yang sihat untuk di manicure kualiti salon rumah yang akan tahan lama dan super berkilat!

Koleksi metalik yang teratas

Kuku polish
Lauren B. Kecantikan
 • Angeleno menggilap: A berkilauan emas-emas dengan sifat perak dan sifat bunglon. Lebih dekat, ia kelihatan lebih keemasan; pada panjang lengan, ia mempunyai lebih banyak kesan ungu-y. Sama ada, ia sangat cantik.
 • Di mana saya Bahasa Poland Oscar: Sebuah cahaya berlapis yang kelihatan hangat dan elegan, tidak sejuk. Rapi semata-mata menjadikannya luar biasa menarik pada kedua-dua kulit pucat dan gelap.
 • Santa Monica Shutters Polish: Bersih dan segar dengan sentuhan lutsinar, naungan sedutan luar putih ini menghasilkan kesan salji yang terbaik buat kali pertama. Satu kot membuat kuku anda kelihatan sihat dan bersinar; dua lapisan meminjamkan mereka cahaya berkilauan.
 • Jas asas / atas dwi

Koleksi primped dan digilap

Kuku polish
Lauren B. Kecantikan
 • Temui saya pada Melrose polish: Suatu kelabu, kelabu yang mudah berubah, teduh ini jujur ​​kelihatan cantik pada semua orang. Diilhamkan oleh penghuni pinggul kafe di Melrose Avenue, ia sedikit muram dan bersahaja, dengan suasana getah canggih yang hebat.
 • Beverly Hills Blush polish: Tiada sakramen mengenai cahaya ini, permata merah jambu. Sekeping kilat perak sejuk memberikannya hanya jumlah yang tepat kedalaman dan kekayaan. Benar dengan namanya, warna yang diilhamkan oleh bagasi bergaya dan rok tenis yang kelihatan di Hotel Beverly Hills yang ikonik.
 • Cinta menggilap: Pink sejuk, semak belukar, ini memberikan anda rupa kuku yang terawat rapi dengan pecah glossiness tambahan.
 • Jas asas / atas dwi

Koleksi siap sedia kuku

Kuku polish
Lauren B. Kecantikan
 • Menggilap royalti Hollywood: Petua kelabu meminjamkan nada ungu nada ini sedikit keliatan. Hasilnya: naungan yang berkilauan dan lembut yang mengambil nafas kami.
 • LA smog polish: Kelabu pucat yang kelabu dengan kelabu hijau berdebu – lembut, halus dan sangat sejuk.
 • Mullholland Drive menggilap: Tekstur kami yang berwarna ungu mendalam tidak seksi, cantik pada mana-mana warna kulit, dan menghairankan serba boleh – baik untuk hari, cukup jahat untuk malam.
 • Jas asas / atas dwi

Koleksi hiasan permata terang

Kuku polish
Lauren B. Kecantikan
 • Pencinta Laurel Canyon menggilap: Keseimbangan sempurna antara merah dan merah yang benar, teduh ini kelihatan seksi, penuh perayaan dan moden sekaligus. Tahap formula yang sangat berpigmen keluar dengan sempurna, meninggalkan kuku licin dan permata-seperti.
 • Rose Bowl polish: Kurang tradisional daripada merah, tetapi sama seperti kaya: Ini merah jambu bertenaga berwarna ungu mempunyai sedikit kilauan perak halus, memberikannya sejuk, kedalaman tak terduga.
 • South of the Blvd menggilap: A pink fuchsia yang subur dan mempesonakan kerana bougainvillea melapisi jalan-jalan terawat di selatan Ventura Boulevard – dan bunga sebenar tidak dapat melakukannya dengan lebih baik. Warna kaya pigmen kelihatan hebat pada semua orang dan pecah bersinar.
 • Jas asas / atas dwi

Koleksi neutral bumi

Kuku polish
Lauren B. Kecantikan
 • Tudung Buttercream menggilap: Penglihatan yang berkilauan dan semak-semak berkilauan ini menjadikan neutral tercantik. Ia secara semula jadi mencerahkan semua warna kulit; cara ia meninggalkan kuku kelihatan sihat dan berkilauan hanya lapisan gula pada kek.
 • Brentwood kebahagiaan menggilap: A shimmer-y, champagne shade yang membangkitkan parti-parti musim panas yang berwarna hitam dan bercahaya, menampakkan kulit.
 • Vintage on polish vine: Salah satu warna pucuk yang paling indah pada musim ini, keemasan yang benar dan berkrim ini memanas bahkan warna kulit palestinya dan mempunyai kualiti yang indah seperti bunglon: Tergantung pada cahaya, kesan merapat di antara ungu yang berwarna ungu dan cantik, Instagram- vintaj penapis vintaj.
 • Jas asas / atas dwi

Semua produk akan tiba dalam 5-7 hari perniagaan dari masa pesanan. Semua Jualan Akhir kecuali produk rosak.

Ada soalan? Hubungi [email protected]

Perjanjian eksklusif ini kepada penonton TODAY akan berlangsung sekitar 24 jam, tetapi periksa laman peruncit tertentu untuk terma dan syarat tertentu. Penghantaran disertakan dalam semua tawaran dan tidak ada harga yang mempunyai yuran tambahan.

Untuk mendapatkan lebih banyak tawaran dan maklumat tentang item yang akan menjadikan hidup anda lebih mudah, lebih sihat dan lebih bergaya mendaftar untuk surat berita Stuff We Love harian.

Oleh kerana sambutan yang menggalakkan, tapak untuk sesetengah produk ini mungkin mengalami kesulitan teknikal. Setiap syarikat sedang berusaha menyelesaikan masalah teknikal mereka. Semak kembali di sini semasa kami mengemas kini maklumat untuk cara lain untuk membeli item ini.

——————————————————————

* Nota Editor Penting *

Sekiranya anda mempunyai soalan khusus tentang butiran, laman web atau inventori produk, sila periksa dengan peruncit yang membuat tawaran tersebut. Anda boleh mencari maklumat hubungan mereka di laman web – ini adalah taruhan terbaik anda.

Jika anda mempunyai komen untuk HARI INI, serahkan di sini. Sila ambil perhatian bahawa kakitangan HARI INI tidak dapat membalas setiap e-mel.

Untuk lebih banyak petua, lihat produk-produk manicure yang tahan lama ini.

Ping gembira!