ModCloth membuktikan bahawa kita semua mempunyai badan baju renang dengan kempen baru yang positif

ModCloth, peruncit fesyen yang berwibawa badan yang menjadi tajuk utama ketika menandatangani janji-janji anti-Photo, membuat gelombang sekali lagi dengan kempen baju renang terbaru, yang menampilkan pekerja syarikat serta pelanggan sebagai model.

Wanita dari semua bentuk dan saiz menonjolkan satu keping retro, monokinis seksi dan bikini berkaki tinggi yang kini boleh didapati di laman web ModCloth, termasuk beberapa keping dari koleksi baru yang direka oleh syarikat, High Dive oleh ModCloth.

ModCloth swim campaign
Model memamerkan penawaran berenang baru di ModCloth.ModCloth

“Pada penghujung hari, ia bukan tentang wanita yang tidak benar dan wanita sebenar – kita semua wanita sebenar, kita semua mempunyai badan,” Susan Gregg Koger, pengasas bersama ModCloth, memberitahu HARI INI. “Dan apabila kita meletakkan baju renang, kita semua mempunyai badan renang.”

ModCloth memaparkan pekerja dalam kempen berenang tahun lepas, tetapi tahun ini memutuskan untuk mendapatkan lebih ramai wanita yang terlibat.

BERKAITAN: ModCloth mengalih keluar bahagian ‘tambah-saiz’ untuk ‘pengalaman ping inklusif’

“Kami menjangkau beberapa ahli komuniti dan meminta mereka menyertai kami,” kata Koger.

Matlamatnya dengan pemotretan tahun ini, yang dilakukan di Los Angeles, adalah untuk memacu penglihatan lama syarikat itu bahawa iklan fesyen harus merayakan semua badan wanita.

ModCloth swim campaign
Kempen berenang baru ini bertujuan untuk meraikan wanita dari semua jenis badan.ModCloth

“Ini masih merupakan perbualan yang penting,” kata Koger, yang melancarkan ModCloth dari bilik asramanya pada tahun 2002. “Jika anda melihat sekeliling di media sosial dan pada semua yang sedang berlaku – Amy Schumer memanggil Glamor untuk meletakkannya di saiz bersaiz isu … perbualan itu pasti masih relevan. “

BERKAITAN: Pengasas bersama ModCloth Susan Gregg Koger dalam membantu wanita merasa yang terbaik

Dan Koger berhati-hati untuk tidak mengecualikan wanita yang lebih kurus dari perbualan itu, atau dari kempennya: “Wanita yang mempunyai angka yang lebih mirip dengan model tradisional adalah wanita sejati juga, kan?” dia berkata. “Jadi, kami mahu melakukan lebih banyak lagi, dan memperlihatkan kepelbagaian dalam komuniti ModCloth. Itu sebahagian daripada apa yang menjadikan kehidupan jadi cantik dan menarik.”

ModCloth swim campaign
Imej dari kempen berenang 2016 ModClothModCloth

ModCloth juga mengeluarkan siri Meja Meja Bulat Panas untuk bertepatan dengan pelancaran berenang. Dalam video pertama, Koger dan tiga usahawan wanita lain membincangkan (di dalam tab mandi panas, memakai persembahan renang ModCloth baru, tentu saja) seperti apa yang menjadi bos dan menjalankan perniagaan anda sendiri di zaman digital.

BERKAITAN: Victoria’s Secret akan berhenti menjual pakaian renang

Koger berharap dia dapat melepaskan video baru sekurang-kurangnya setiap bulan.

“Saya gembira duduk dengan wanita lain yang menarik – saya mahu bercakap dengan wanita yang berumur berbeza, wanita dari latar belakang yang berbeza,” katanya. “Mari kita dapatkan seorang saintis roket di dalam tab mandi panas!”

Pengasas ModCloth membantu wanita berasa seperti diri mereka yang terbaik

Nov.16.201503:46