Michelle Obama memakai $ 39,99 Jason Wu untuk pakaian Sasaran

Saya masih begitu letih dari Target saya dari kebingungan Missoni pada bulan September (ia secara harfiah mengambil hampir sepanjang hari untuk memesan skirt dan beberapa item bayi) yang saya tidak pernah cuba untuk melompat dalam talian apabila Jason Wu untuk koleksi Sasaran pergi menjual Super Bowl Ahad. Seperti menjadi norma dengan kolaborasi pereka rantaian diskaun, kebanyakan koleksi yang habis dijual dalam beberapa jam, jadi apabila saya akhirnya membuatnya ke Taruhan tempatan saya hujung minggu ini hanya ada 7 perkara sedih total kiri.

Tetapi rak hampir kosong mengandungi pakaian chiffon navy bunga yang menarik, dan meneka siapa yang memilikinya di dalam almari pakaiannya? Wanita pertama, yang pada dasarnya meletakkan pereka yang berpendidikan Taiwan yang dilahirkan di Amerika pada peta ketika dia memakai gaun gourmet yang direka oleh Wu untuk suaminya 2009 yang pertama. Puan Obama memakai pakaian $ 39,99 pada hujung minggu pada acara akhbar di Florida.

Seperti yang ditunjukkan oleh Huffington Post, FLOTUS menjadikannya sendiri dengan mengganti tali pinggang emas dengan warna merah dan menambah kardigan biru diraja. Pakaian ini masih boleh didapati di kedai jika anda mahu mengambilnya. Di Clifton tempatan saya, N.J. Target, saya melihat dua daripada poket tersebut (salah satunya hilang pada tali pinggang). Seperti yang berlaku, rakan sekerja saya, Carissa Ray (pengawas multimedia pengeluar TODAY.com) membelinya sama berpakaian di sebuah kedai di Brooklyn pada hari Sabtu. (Dan sekarang anda tahu apa yang staf TODAY.com lakukan dengan hujung minggu kami! Dan kita mempunyai rasa yang sangat baik.)

The dress worn by Michelle Obama is still available in some Target stores, including this one in Clifton, N.J.
Pakaian yang dipakai oleh Michelle Obama masih terdapat di beberapa kedai Sasaran, termasuk yang satu ini di Clifton, N.J.Susan Houriet / TODAY.com

Setiausaha akhbar Puan Obama mengesahkan TODAY.com bahawa dia memakai pakaian dari koleksi Sasaran, tetapi tidak mempunyai sebarang maklumat mengenai sama ada FLOTUS menunggu selaras untuk membelinya sendiri (tidak mungkin, tetapi tidak mustahil, kerana dia telah diketahui memukul sasaran tempatannya). Tetapi saya ingin tahu sama ada dia akan membuat lebih banyak koleksi pada masa akan datang. Mungkinkah tote cetakan kucing akan datang, atau akan Bo tersinggung?

Adakah anda membeli barang-barang Jason Wu di Target? Beri tahu kami dalam ulasan di bawah.

Pembekal pengeluar TODAY.com, Susan Houriet memiliki lebih daripada 20 keping koleksi pereka untuk tujuan, beberapa di antaranya dia masih boleh menyesuaikan diri selepas mempunyai bayi (yang mempunyai Missoni untuk pakaian dan seluar Sasaran).