Merah, putih dan sparkly: Idea seni kuku keempat dari Julai untuk mencuba hujung minggu ini

Keempat bulan Julai adalah tepat di sekitar sudut, yang bermakna sudah tiba masanya untuk menyediakan almari pakaian kami untuk kelihatan bergaya dan patriotik. Tetapi bagaimana anda menyertai dalam keseronokan tanpa kelihatan seperti bendera berjalan? Dua perkataan: seni kuku!

Tidak ada yang mengatakan, “selamat hari jadi, Amerika” agak seperti satu set angka perayaan. Kami telah mengumpulkan enam daripada beberapa pilihan terbaik di luar sana.

Classic Americana

Pilihan pertama selalu menjadi klasik Amerika. Anda tidak boleh salah dengan palet merah, putih dan biru yang mudah! Untuk benar-benar bergaya, tambah beberapa bintang atau bintang untuk mencerahkan jari aksen.

BERKAITAN: Dipaku! Seni kuku kempen Presiden dimatikan di Instagram

Perempuan yang hebat

Kuku

Tema Wonder Woman bukan hanya disediakan untuk pesta Halloween atau konvensyen buku komik. Tunjukkan kuasa super anda dengan reka bentuk terinspirasi buku komik ini.

Bintang dan jalur

Disematkan pada Pinterest.

Seni kuku DIY ini comel! Anda tidak boleh pergi salah dengan reka bentuk klasik, bendera yang diilhamkan untuk Keempat Julai.

Jari Bintang-Spangled

Disematkan pada Pinterest.

Perhiasan, perhiasan, perhiasan! Warna yang berkilat ini amat menyeronokkan apabila ia menghormati bintang-bintang yang mengalir dengan cepat!

RELATED: 11 reka bentuk seni kuku, tip dan idea yang akan membuatkan anda suka rupa

“Gel” memberkati Amerika

Gel mungkin penciptaan industri kuku terbesar, jadi apa yang lebih baik daripada kuku gel bertema patriotik? Penggilap ini akan memberikan kuku anda beberapa bersinar tambahan dan penamat yang halus.

Bintang Ombre

Disematkan pada Pinterest.

Semua orang tahu bahawa ombre kelihatan rambut yang hebat, tapi bagaimana dengan kuku? Gunakan gabungan merah, putih dan biru untuk mendapatkan kesan patriotik penuh.

Low-key nautut

Disematkan pada Pinterest.

Jalur nilam tidak pernah menjadi idea yang tidak baik untuk musim panas. Pakai mereka sebagai penghormatan kepada marin atau ode ke masa lalu Amerika yang bertingkat di lautan yang hebat.

Buzz Bobbie: Bagaimana untuk melakukan manicure ‘pusaran’ yang bergaya

Jun.23.201603:26