Mengapa peniaga baharu di seluruh Amerika Syarikat teruja dengan pakaian $ 20 yang sama

Semua orang suka tawar-menawar yang baik, tetapi nampaknya, penerbit baru di seluruh negara suka semua sama murah.

Kali ini tahun lepas, seorang ahli kumpulan berita baru wanita di Facebook mencatatkan pautan ke pakaian yang sesuai, mesra bajet, lengan pendek di Amazon. Sejak itu, sekurang-kurangnya 40 penerbit baru membeli pakaian itu – yang bermula pada $ 14 – dan memakainya di udara, menurut Frances Wang, penunggang dengan ABC 10 di Sacramento, California.

Sidefeel Wanita Sweet Scallop Pleated Skater Dress, $ 14- $ 26, Amazon

Editor hari, penulis dan pakar TODAY berhati-hati untuk mengesyorkan barang yang kami suka dan berharap anda akan menikmati! Hanya supaya anda tahu, HARI INI mempunyai hubungan afiliasi. Oleh itu, sementara setiap produk dipilih secara berasingan, jika anda membeli sesuatu melalui pautan kami, kami dapat memperoleh sedikit hasil.

Sidefeel Sweet Scallop Pleated Skater Dress

$ 24Amazon

Wang menyusun foto-foto sesama barunya yang memakai pakaian di peta A.S., memanggilnya sebagai “persaudaraan pakaian Amazon.”

Frances Wang, an ABC 10 anchor based in Sacramento, California, seen wearing the Sidefeel scallop pleated dress in pink.
Frances Wang, pelopor ABC 10 yang berpangkalan di Sacramento, California, dilihat memakai pakaian lipit keriting Sidefeel dalam warna merah jambu.Dengan hormat dari Frances Wang.

Jadi apa yang membuatkannya istimewa?

“Ia adalah girly dan ia juga sangat feminin,” Wang memberitahu Gaya TODAY. “Ia memanjakan di pinggang … ada sedikit potongan di bahagian atas garis leher, tetapi ia tidak terlalu rendah.” Sebilangan besar sauh membeli pakaian itu sama ada kuning atau merah jambu, tetapi ia juga datang dalam warna hitam, biru, merah dan putih.

Wang berkata harga pakaian itu pasti ditambah, terutamanya untuk wanita yang baru membeli baju mereka sendiri tetapi mahu mengubah pakaian mereka di udara. “Terdapat tanggapan bahawa kami seolah-olah duduk sepanjang hari dan mendapatkan rambut dan solek kami, tetapi, ia adalah masalah dan perkara terakhir yang saya mahu lakukan adalah bimbang tentang apa yang saya perlu pakai,” kata Wang, yang menambah bahawa dia suka mencari pencuri di Amazon, Rak Nordstrom dan melalui Rent yang tidak terhad Runway itu.

Ini bukan kali pertama pakaian telah mengambil dunia pengacau oleh ribut. Kembali pada bulan November 2015, sekumpulan ahli meteorologi wanita semua membeli pakaian sarung pensil $ 23 ini selepas itu juga telah diposkan dalam kumpulan Facebook.

Berikut adalah butiran mengenai penjana buku “new” itu:

Ia diperbuat daripada poliester dan spandeks dengan trim keriting dan lengan pendek. Ia datang dalam warna kuning (yang sebenarnya menjual untuk $ 26 sekarang), merah jambu, putih, merah, biru dan hitam. semua gaya di sini.

Sidefeel dress in white and black

Artikel ini pada asalnya diterbitkan pada Julai 2017 di TODAY.com.