Menakjubkan dalam perak! Kate Hudson memotong buzznya dengan gaun, gaun metik

Itulah cara anda memotong buzz!

Kate Hudson dicincang sebahagian besar rambutnya pada bulan Julai, dan dia masih memiliki rupa yang tegang. Dia memamerkan pukulan buzznya pada filem perdana yang akan datang, “Marshall,” memasangkan dia dramatik ‘dengan pakaian Stella McCartney logam. Dia berkongsi foto wajahnya yang menakjubkan di Instagram:

Pelakon itu, 38 tahun, mula mencukur rambutnya untuk peranannya dalam “Sister,” filem yang akan diarahkan oleh penyanyi-penulis lagu Sia.

Kate Hudson
Kate Hudson membuat kenyataan dengan potongan rambutnya yang memukau dan gaun yang asimetris.J. Countess / WireImage

Hudson mungkin telah mencukur kepalanya untuk projek yang bertindak, tetapi kami tidak akan terkejut jika dia terjebak dengan gaya yang dipotong selepas penggambaran selesai. Potongan super-pendek menonjolkan tulang pipi dan kulitnya yang bercahaya, dan dia mempunyai keyakinan yang cukup untuk menarik perhatian yang sengit.

Kate Hudson
Tanaman pendek Kate Hudson menonjolkan drama gaunnya yang tidak terjejas.J. Countess / WireImage

Tambahan pula, gaya rambut berani boleh bergerak lancar dari siang hingga malam. Potongan buzznya menambah sentuhan moden kepada suit retronya yang menarik semasa persembahan baru-baru ini di New York. (Dan kacamata hitam yang kacak, mata-mata? Inspirasi.)

Kate Hudson
Kate Hudson mempunyai satu lagi masa yang berani di jalan raya New York City pada 23 September.James Devaney / GC Images

Semasa perayaan baru-baru ini di Big Apple, Hudson mengingatkan kita bahawa potongan buzz boleh menjadi latar belakang yang hebat dan minimalis untuk aksesori yang berani, seperti ini ‘anting-anting gelung yang diilhami 60-an.

Kate Hudson
Kate Hudson memakai jaket yang mantap dan anting-anting berani semasa perayaan baru-baru ini di Manhattan.Robert Kamau / Imej GC

Dan, apabila kepalanya memerlukan sedikit perlindungan, Hudson tahu bagaimana untuk melontarkan topi pernyataan.

Kate Hudson
Kate Hudson mengaksesnya dengan memotong buzz dengan topi pernyataan dan cermin mata hitam retro manakala di sekitar dan di New York City pada 24 September.Gotham / GC Imej

Kami tidak pasti jika potongan Hudson dipotong di sini untuk kekal – dan jelas, kami suka dengan rambut panjang juga – tetapi kami tidak dapat mencukupi pandangan terkini!

Kate Hudson: Kenapa saya menjaga anak-anak saya dari mata awam

Januari.26.201605:32