Meghan Trainor sedang menggoda rambut berambut putih platinum sekarang – dan kami terobsesi!

Meghan Trainor mengguncang rambut baru!

Penyanyi berusia 23 tahun itu baru-baru ini membawa kepada Instagram untuk menyiarkan gambar wajahnya yang baru: sebuah lob yang lebih pendek dan menonjol.

https://www.instagram.com/p/BYck9X3j8KT

Jurulatih, yang sebelum ini mempunyai rambut panjang, mengucapkan terima kasih kepada hair stylist Los Angeles, Lorien Meillon untuk potongan itu. Meillon juga menyiarkan foto gaya rambut baru Trainor di akaun Instagramnya, menulis, “Anda tidak boleh kembali apabila anda bergerak maju-Blonder dan lebih baik daripada sebelumnya!”

Ia bukan kali pertama Trainor secara drastik mengubah wajahnya.

Pada bulan Februari tahun lepas, dia berdagang rambut panjangnya, berambut pirang untuk menjadi rambut merah. Meillon juga menggambarkan rupa itu, menceritakan bahawa Trainor berseru pada masa itu, “Saya dilahirkan untuk menjadi rambut merah.”

Dan Trainor bukanlah satu-satunya selebriti yang mempamerkan apa yang disebut “long bob” pada hari-hari ini. Awal musim panas ini, keperibadian televisyen Kristin Cavallari memulakan kerjayanya di atas akaun Instagramnya, untuk melihat wajah baru dalam pemotretan untuk perhiasannya, James yang tidak biasa.

Meghan Trainor: Saya boleh menulis lagu dalam beberapa minit

Jun.21.201603:58

Mila Kunis juga memotong rambutnya pada bulan Jun dan difoto dengan bob pendek, tumpul dan dagu ketika ping dengan anak perempuannya di Target. Langkahnya mengikuti seperti Bella Hadid, Kerry Washington dan Selena Gomez.