Meghan, Duchess of Sussex, membiarkan rambutnya turun di acara amal dengan Putera Harry

Hampir empat bulan ke dalam pemerintahannya sebagai Duchess of Sussex, bekas Meghan Markle membiarkan rambutnya turun – harfiah.

Pelakon yang bertukar-diraja itu, yang mengemas kini perkahwinan bergaya dalam acara-acara baru-baru ini, memakai rambutnya di keriting glamor untuk acara amal dengan suami Putera Harry pada hari Khamis.

Putri berpakaian biru – diraja biru, secara semula jadi – pakaian untuk konsert gala London, yang dipanggil 100 Hari Keamanan, yang memperingati seratus tahun akhir Perang Dunia I dan menyokong badan amal kesihatan mental, menurut laman web untuk acara itu.

The Duke & Duchess Of Sussex Attend
Meghan, Duchess of Sussex, menampakkan rupa yang berwarna biru. Perhatikan dengan teliti: Malah kasutnya sepadan! Karwai Tang / WireImage

Bersama dengan Prince William dan Catherine, Duchess of Cambridge, kesihatan mental telah lama menjadi salah satu platform Harry. Trio kerajaan muncul dalam PSA yang bertujuan untuk mengurangi stigma masalah kesehatan mental pada tahun 2016, dan tahun lalu, Harry bahkan membuka perjuangannya sendiri dengan serangan panik setelah kematian Puteri Diana.

Acara menimbulkan wang untuk tiga badan amal yang menyokong veteran tentera dengan cabaran kesihatan mental: Bantuan untuk Heroes, Stress Combat and Heads Bersama.

Meghan, Duchess of Sussex
Keriting glamornya memberikan kita jumlah getaran pinup! Geoff Pugh / AFP – Getty Images

Pada konsert itu, Harry memakai baju tentera laut, membiarkan isterinya yang baru bersinar dalam sinar gaya. Duchess itu berpasangan dengan pakaian sarung Jason Wu dengan sepasang kasut tumit tinggi. Tetapi ia adalah rambut gaya glamornya yang menonjolkan mata kita, kerana wanita itu bersandar pada roti dan chignon yang rendah baru-baru ini. (Sekarang kita hanya memerlukan rahsia untuk rambut berkilat seperti itu!)

Tidak menghairankan bahawa wanita cantik mempunyai gaya teratas – setelah semua, dia adalah Bintang Berpakaian Terbaik Rakyat pada tahun 2018 – tetapi kami sangat gembira melihat diraja yang terbaru membiarkannya, sekurang-kurangnya sedikit.

Almari pakaian kerajaan, peraturan dan banyak lagi: Bagaimana Meghan, Duchess of Sussex, menetap di

Jul.18.201805:28