Manusia Paling Seksi majalah People for 2015 adalah David Beckham

Dari bintang sepak bola hingga ayah sepakbola, David Beckham kini menambah Sexiest Man Alive ke daftar labelnya.

Alat apa yang dipaksa Orang ramai menamakan lelaki paling seksi David Beckham?

Nov.18.201501:52

Majalah People menganugerahkan gelaran 2015 kepada simbol seks Inggeris, yang diketahui hanya untuk iklan seluar ab-baringnya untuk tendangan bebasnya.

Hari-hari ini, dia menghabiskan sebahagian besar waktunya menjaga empat anaknya dengan mogul fesyen dan bekas Spice Girl Victoria Beckham. Beckham, 40, berkata gelaran itu mengejutkannya.

Orang

“Saya tidak pernah merasakan bahawa saya seorang lelaki yang menarik dan seksi,” katanya kepada People. “Maksud saya, saya suka memakai pakaian yang bagus dan pakaian bagus dan kelihatan dan terasa baik, tetapi saya tidak pernah memikirkan diri sendiri.”

BERKAITAN: David Beckham dan James Corden menanggalkan spoof iklan pakaian dalam lucu

Beckham berkata dia dan isterinya tertawa mengenai gelaran dengan anak-anak mereka, terutamanya tiga anaknya: Brooklyn, 16, Romeo, 12, dan Cruz, 10. Pasangan itu juga mempunyai anak perempuan berusia 4 tahun, Harper.

David Beckham, Victoria Beckham and their children
LONDON, UNITED KINGDOM – DISEMBER 01: (L-R) Romeo Beckham, David Beckham, Cruz Beckham, Brooklyn Beckham dan Victoria Beckham menghadiri perasmian Dunia “Kelas 92” di Odeon West End pada 1 Disember 2013 di London, England. (Foto oleh Stuart C. Wilson / Getty Images)Stuart C. Wilson / Getty Images

“Anak-anak lelaki itu ketawa kepada saya dan berkata, ‘Betul ?! Lelaki paling seksi? Betul? “Katanya.” Brooklyn adalah orang yang suka, ‘Adakah anda pasti bukan saya yang dimaksudkan untuk berada di sana hari ini?’ “

Beckham menjadi bintang bola sepak global ketika bermain untuk Manchester United. Dia juga bermain untuk Real Madrid di Sepanyol sebelum melangkah ke kolam untuk menyertai Los Angeles Galaxy pada tahun 2007.

David Beckham and his daughter, Harper
LOS ANGELES, CA – APRIL 16: Harper Beckham (L) dan David Beckham menghadiri acara Burberry “London di Los Angeles” di Balai Cerap Griffith pada 16 April 2015 di Los Angeles, California. (Foto oleh Jeff Vespa / Getty Images untuk Burberry)Jeff Vespa

Beliau telah bersara dari bola sepak profesional enam tahun kemudian, dan telah mengarahkan orang ramai dengan kisah pemeliharaan kanak-kanak yang menggembirakan. Dia telah menceritakan bagaimana dia mengokohkan tarikh pertama Brooklyn, membawa Romeo ke Wimbledon, di mana dia menangkap bola sesat, dan memberitahu tuan rumah rancangan malam larangan Jimmy Kimmel tentang masa anak perempuannya memanggilnya “gemuk” sambil memberinya mandi.

BERKAITAN: David Beckham mengatakan dia lebih tegas dengan anak lelaki, tidak mempunyai kuasa dengan anaknya Harper

Beckham mengambil alih mantel Sexiest Alive Man dari pelakon Chris Hemsworth, dan menyertai senarai pemenang termasuk Bradley Cooper, Adam Levine, Matt Damon, dan pemenang dua kali George Clooney, Brad Pitt dan Johnny Depp.

Orang