Man-buns adalah tarikan baru Disneyland yang paling hangat

Bergerak, telinga Mickey Mouse! 0 photo = P 0 = photo = = Dan tidak, kita tidak bercakap tentang derrieres!

Sekiranya anda tidak biasa dengan istilah ini, “man-bun,” adalah gaya rambut seperti rambut yang dipakai oleh seorang lelaki. Kebiasaannya lelaki dengan rambut panjang memakai ‘lakukan, dan walaupun itu bukanlah gaya yang baru – (pelbagai imej Buddha, contohnya, menunjukkan sage sporting one), ia menjadi popular dalam beberapa tahun kebelakangan, mencapai momentum terobosan pada 2014 , ketika Jared Leto memakai man-bun yang luar biasa untuk Golden Globes.

Adalah seorang bun lelaki yang pernah ok?

30.30.201501:50

Ia kelihatan cukup ringkas, tetapi sebenarnya, gaya rambut ini mempunyai kesan misterius yang ajaib pada orang. Wanita telah dikenali untuk merasakan kegembiraan apabila mengesan seorang lelaki dengan seorang lelaki. Hanya ada sesuatu yang menyakitkan tentang seorang lelaki dengan rambutnya berputar di fesyen sekolah-marmar.

BERKAITAN: Disneyland yang lebih gelap untuk orang dewasa? Selamat datang ke Dismaland

Tetapi di mana untuk mencari orang-orang roti ini?

Jawapannya adalah Disneyland. Duh! Kenapa tidak ada tempat yang paling bahagia di bumi mempunyai banyak makanan manusia?

https://www.instagram.com/p/6vxQotA1nm

Akaun Instagram baru yang dipanggil Man Buns of Disneyland telah mengumpul dan menyiarkan gambar orang-orang yang telah dilihat di taman sukan gaya.

Akaun Instagram, yang bio membaca “Kami suka roti manusia. Dan Disneyland, “dicipta oleh Christy Hall, pelajar kolej berusia 22 tahun dan pengasuh yang tinggal di Pasadena, California.

https://www.instagram.com/p/6Ght73g1gy

“Saya mendapat idea apabila saya melihat seorang lelaki besar di hadapan saya dalam rangka untuk Jungle Cruise [menunggang di Disneyland],” kata Hall kepada HARI INI. “Secara semulajadi, naluri pertama saya adalah untuk membaginya sehingga saya Snapchatted kepada rakan. P photo P = = = P photo P 0 = P 0 photo 0 = [P photo = = = = photo = = = photo 0 P 0 = = = P 0 = = P 0 = = P 0 = = P 0 P 0 = Jadi saya fikir ia akan menjadi agak lucu untuk berkongsi dengan lebih daripada sekadar rakan [dan] memulakan Instagram [akaun]. “

BERKAITAN: Celana kargo: Mempertahankan fesyen mesra ayah

Seorang pemegang pas tahunan Disneyland, Hall mengamati taman itu secara mingguan, yang memberikan banyak kesempatan untuk menangkap dudes Disney dalam kemuliaan lelaki mereka..

https://www.instagram.com/p/6vLnqBg1n-

“Ia seperti memburu seekor pemulung,” kata Hall. “Dan ini satu lagi perkara yang menyeronokkan untuk dilakukan di Disneyland.”

Hall memaparkan gambar pertama seorang lelaki berambut di Disneyland hampir enam bulan yang lalu.

https://www.instagram.com/p/zORrkAA1lG

P 0 = = 0 = = P photo 0 = P photo = = = 0 =

“Saya CANT [sic] MENYAMBUNGKAN AKAUN INI AKAN MENCIPTAKAN. lol “

Ini adalah barangan yang berkuasa. Bukan sahaja anda mempunyai lelaki seksi dalam gambar, anda mempunyai seorang yang mungkin seorang ayah yang aktif menjaga anaknya. Itu dengan sendirinya adalah seksi. Kemudian top dia dengan seorang lelaki yang sejuk, yakin. Lupakan ia! Kami bersuara seperti Snow White.

BERKAITAN: Sekiranya lelaki memakai seluar pendek ke pejabat?

Lama kelamaan, halaman Instagram, yang menerima penyerahan, telah meletup. Ia menampilkan sejumlah 249 jawatan dan telah memperoleh 53.7k pengikut. Malah ada kedai Etsy, MoonStoneFix, yang berkaitan dengannya, di mana anda boleh membeli “MBOD (Man Buns of Disneyland)” atas $ 30.

Ini bukan kali pertama Disneyland telah dipaparkan sebagai destinasi untuk lelaki panas. Kira-kira setahun yang lalu, akaun Instagram “Dilfs__Of__Disneyland” muncul, penghormatan kepada kejahatan ayah. Halaman itu telah menjaringkan pengikut 307k.

Photo P photo P P P P P 0 P P P P P P P P P P P P P P P P P P P P P P P P P P P P P P P = P P P P P P P P P P P P P P B P P P P 0 P P P P P P P P P = = P P P =

Man-buns ada di mana-mana, Hall komited untuk mengekalkan akaun Instagram Disney yang difokuskan, menyatakan bahawa ia akan terus menyerlahkan secara eksklusif Disneyland dan taman-taman Disney yang lain.

“Satu-satunya pengecualian adalah ‘Munday,'” kata Hall. “Setiap hari Isnin, kami menghantar penyerahan bukan Disneyland untuk mempromosikan dudes dengan orang ramai.”

Anda tahu apa hari ini!

= 0 P 0 = P P 0 P photo 0 P 0 0 P photo = = = = P =

03.03.201503:45