‘Man bun?’: Peminat ‘Upper Fixer’ tidak dapat mengendalikan gaya baru Chip Gaines

Peminat Chip dan Joanna Gaines menyukai cerita “Fixer Upper” yang bagus. Itulah, kecuali jika ia berkaitan dengan Chip dan Joanna Gaines sendiri, nampaknya.

Joanna menimbulkan rasa kacau di kalangan peminatnya awal minggu ini ketika dia memaparkan foto, dirinya dan suami Chip yang menggeliat di depan latar belakang yang cantik dan ganjil. Mereka kelihatan sangat santai dan kasual, dengan salah satu kaki Joanna yang terguling, dan suaminya memberinya kecantikan yang penuh kasih sayang di kepala.

https://www.instagram.com/p/BWTIrOIlSp3

Tetapi ia bukanlah pandangan Joanna yang menarik perhatian semua orang: ia adalah cara Chip mengumpul rambutnya yang kurus (biasanya tersembunyi di bawah topi baseball) sehingga menjadi perkiraan … seorang lelaki bun!

Untuk bersikap adil, kunci Chip tidak cukup meningkat pada kesempatan “bun.” Ini lebih menyerupai simpulan atas “to get it out of my face”. Tetapi itu tidak menghalang peminat untuk menyiarkan lebih daripada 5,000 komen yang berkisar dari “cinta” kepada “apa yang kamu lakukan, lelaki?”

Kami lebih berminat dengan salah satu hashtags Joanna: #bookcamp. Kami tahu Chip mempunyai buku yang dikeluarkan pada bulan Oktober, “Modal Gaines: Perkara-perkara Pintar yang Saya Belajar Melakukan Stupid Stuff,” tetapi mungkin terdapat entri lain di kaki langit? Tebak kita hanya perlu tunggu dan lihat.

Chip and Joanna Gaines
Chip dan Joanna Gaines dari “Fixer Upper” HGTV yang ditawarkan TODAY lawatan bakeri Waco, Texas mereka pada 2016.Samantha Okazaki / TODAY

Dalam sebarang kes, pembenci rambut boleh membenci, tetapi kami fikir ia lucu. Chip, awak buat awak, dan kami akan keluar dari rumah!

Temu bual penuh: Chip dan Joanna Gaines mengenai impian mereka dan bagaimana mereka mendapat permulaannya

18hb Oktober44:15

Ikut Randee Dawn di Twitter.

Loading...