Main cepat! Kami mendapati kasut Nike selama 35 peratus sekarang

Kasut baru boleh meninggalkan penyok yang cantik dalam baki bank seseorang. Itulah sebabnya apabila anda membeli sepasang kasut baru, anda tidak mahu menyesalinya beberapa langkah di jalan. Anda mahu mereka bertahan dalam jangka panjang.

Nasib baik, JackRabbit menarik dengan jualan untuk meringankan kebimbangan. Untuk menghormati tahun ke-35 sejak kelahiran kasut Nike Air Zoom Pegasus yang asal, kedai runcit menawarkan diskaun 35 peratus pada kasut klasik. Pelanggan akan tertekan untuk mencari kesepakatan yang lebih baik daripada yang ditawarkan oleh Jackrabbit, dengan harga terendah Pegasus 34 masuk pada $ 72.

Editor hari, penulis dan pakar TODAY berhati-hati untuk mengesyorkan barang yang kami suka dan berharap anda akan menikmati! Hanya supaya anda tahu, HARI INI mempunyai hubungan afiliasi. Oleh itu, sementara setiap produk dipilih secara berasingan, jika anda membeli sesuatu melalui pautan kami, kami dapat memperoleh sedikit hasil.

Nike Air Zoom Pegasus 34 Running Shoe

$ 72JackRabbit

Pegasus 34 adalah gabungan teknologi lama dan baru yang responsif. Senibina kasut menjanjikan keselesaan dan daya tahan sementara masih menyediakan pelari dengan kawalan kaki dan sokongan otot badan yang craves. Sama ada anda berjalan di rumah atau berjalan di kejiranan anda, Pegasus 34 hanya menyerap setiap langkah dengan bantalan ultra-responsif. Ia berfungsi dengan baik di jalan raya dan permukaan rata, seperti di gym tempatan anda. Nike Air Zoom Pegasus juga lebih ringan daripada model sebelumnya, bermakna pelari akan mendapat peningkatan kelajuan tambahan. Reka bentuk sneaker itu diilhamkan oleh legenda marathon Olympian Mo Farah.

Nike Air Zoom Pegasus 34 Running Shoe

$ 72JackRabbit

Menurut 340 ulasan pelanggan mengenai RunRepeat, Pegasus 34 adalah Nike sneaker yang kedua paling baik di pasaran sejak ia muncul pada tahun 2017. Ada beberapa pelari yang telah mengadu tentang padding tidak tetap kasut. Tetapi majoriti pelanggan telah menikmati segala-galanya mengenai edisi terbaru, dari lancar berjalan ia menyediakan kepada pelbagai warna yang mereka boleh pilih dari. Satu ulasan amat berpuas hati dengan keselesaan kasut dan kosnya, dengan mengatakan, “Pegasus adalah sangat sesuai dan tidak dapat mengalahkan harga.”

Satu lagi pengulas meringkaskan pasangan dengan hanya menyatakan, “Kelihatan hebat. Gaya hebat. Great buy.”

Zoom Nike Air Zoom Pegasus 34s Wanita

$ 72JackRabbit

Pelari perlu menunggu di blok permulaan sekurang-kurangnya satu bulan lagi jika mereka mahu bertahan untuk model Nike Pegasus terbaru.