Lihat ‘kecantikan’ membeli kecantikan Chrissy Metz tidak boleh berhenti menggunakan

Kami taksub dengan semua perkara “Ini Adakah Kami.” Jadi ia tidak mengatakan bahawa kita peminat besar dari salah satu bintang paling terang, termasuk Chrissy Metz.

Pelakon itu duduk dengan gaya TODAY untuk bercakap tentang segala-galanya dari emojis kegemarannya untuk membeli kecantikan kegemarannya. Ternyata bintang itu mengasihi Minyak Argan Murni Josie Maran.

“Anda boleh menggunakannya untuk kaki dan semua bahagian kulit anda, dan ia lazat,” kata Metz HARI INI.

Chrissy Metz pada soalan 1 dia ingin orang berhenti bertanya

07.07.201701:37

Nampaknya seperti Metz ada sesuatu kerana minyak pelbagai guna mempunyai banyak peminat dalam talian juga! Produk ini telah “disayangi” lebih daripada 110,000 kali di laman web Sephora.

Produk ini boleh digunakan untuk menambah kelembapan pada kulit dan kuku secara semulajadi dan bahkan boleh membantu merawat hujung perpecahan! Jadi pada dasarnya itu satu-satunya produk yang anda perlukan untuk membeli lagi.

Untuk lebih banyak fesyen kegemaran TODAY, membeli kecantikan dan produk setiap hari, daftar surat berita Stuff We Love!

Menurut ahli-ahli di Josie Maran, minyak argan adalah salah satu minyak paling jarang di dunia. Ia amat kuat kerana kepekatan vitamin dan mineral yang tinggi, terutamanya vitamin E.

“Vitamin E dan asid lemak penting adalah faedah minyak argan yang membantu hidrat dan melembutkan rambut, muka, badan, kuku dan segala yang ada di antara,” kata laman web itu..

Sudah tentu bunyi yang lazat kepada kami!

Editor hari, penulis dan pakar TODAY berhati-hati untuk mengesyorkan barang yang kami suka dan berharap anda akan menikmati! Hanya supaya anda tahu, HARI INI mempunyai hubungan afiliasi. Oleh itu, sementara setiap produk dipilih secara berasingan, jika anda membeli sesuatu melalui pautan kami, kami dapat memperoleh sedikit hasil.

Josie Maran 100 Percent Pure Argan Oil, $ 48, Sephora

Josie Maran Pure Argan Oil
Sephora

Mahu melihat apa produk-produk lain yang disumpah oleh selebriti? Teruskan membaca untuk mendapatkan maklumat tentang serum rambut kegemaran Jen Ansiton, salap bibir Zoe Saldana yang $ 8, dan penyedut Gwen Stefani.