Lihat bagaimana pereka pakaian perkahwinan kertas teratas 10 teratas mencantumkan perdagangan mereka

Quilted Northern mungkin “direka untuk dilupakan,” tetapi pakaian perkahwinan kertas tandas ini pastinya berkesan.

Tepat di tengah-tengah musim perkahwinan musim panas, Quilted Northern dan Murah-Chic-Weddings.com telah bekerjasama untuk mengadakan Perjamuan Pakaian Perkahwinan Tandas Tahunan Kertas Tahunan ke-13.

Pengeluar TP di seluruh negara telah diberikan misi: Buat pakaian perkahwinan yang sesuai dengan pakaian dan pakaian dari luar tetapi kertas tandas, gam, pita dan jarum dan benang. Dan para pereka ini pasti bangkit.

25 gambar

Tayangan slaid

Lihat 2017 kraf pernikahan pakaian pernikahan atas teratas ‘kreasi luar biasa’

“Reka bentuk tanaman tahun ini terus menarik perhatian dan melampaui jangkaan kami tentang apa yang benar-benar mungkin apabila kertas tandas dibuat untuk kebesaran,” kata Susan Bain, pengasas bersama Perkahwinan Murah Murah, dalam satu kenyataan.

Pegawai telah memilih 10 finalis dari ratusan penyerahan yang mereka terima di seluruh negara, dan sekarang 10 mereka akan pergi ke New York City untuk mengambil bahagian dalam acara acara fesyen akhir 20 Julai dan bersaing untuk hadiah utama: $ 10,000 dan reka bentuk mereka dipaparkan di Ripley’s Believe Ia atau Tidak lokasi.

Hakim pertandingan tersebut termasuk pemilik Kleinfeld Pengantin Mara Urshel dan perancang partai Michael Russo.

Lihat gaun pengantin yang cantik layak royalti

Mei.18.201700:51

Daripada 10 pesaing utama tahun ini, tiga adalah pendatang pertama, sementara satu telah berada di 10 teratas tujuh kali. Malah juara bertahan 2016 telah kembali ke 10 teratas untuk mempertahankan gelarannya.

Selepas menyemak tayangan slaid semua pereka dan ciptaan mereka 1-atau-2-ply, anda boleh menuju ke Murah-Chic-Weddings.com atau TPDressContest.com untuk mengundi kegemaran anda!