Lengan kecil, hati yang besar: Gaun pengantin sebagai T. rex, adalah kejutan suami-to-be

Merancang perkahwinan boleh menjadi stres, dan untuk Elizabeth Gardner, ketika hari besar akhirnya tiba, dia tidak sabar-sabar untuk berkongsi ketawa dengan suaminya, Tom..

Tetapi Gardner, yang telah berkahwin pada bulan November lepas, telah membuat lebih banyak daripada sekadar ketawa pengantin lelaki dalam percubaannya untuk meringankan suasana hari perkahwinan mereka – berjuta-juta baru-baru ini melihat video viral, ditembak oleh Jonathan Murray dari Jon Clark Weddings, yang menunjukkan Chicago, Illinois, wanita mengejutkan suaminya sebelum majlis perkahwinan mereka, berpakaian sebagai reaksi Tyrannosaurus.

Tonton pengantin perempuan ini mengejutkan pengantin lelaki yang berpakaian sebagai T. rex

17.20.201701:30

“Anda boleh mengambil orang yang paling tenang di dunia, membuangnya ke tengah merancang perkahwinan dan mereka akan kehilangan fikiran mereka,” kata Gardner HARI INI. “Ini hanya cara saya untuk memecah ketegangan dan memberi saya ketawa yang tidak lama lagi sebelum semua kegilaan hari perkahwinan ditendang ke gear penuh.”

BERKAITAN: T. rex Selasa: Bertemu DuoO-mite di belakang sensasi Internet

Gardner melawat suaminya dalam kostum T. rex semasa “penampilan pertama” pasangan – masa yang diketepikan oleh beberapa pasangan untuk melihat antara satu sama lain dan mengambil gambar sebelum upacara perkahwinan mereka.

Murray, yang menembak video tersebut, berkata trend pandangan pertama adalah yang semakin berkembang, memandangkan ia memotong pada masa pasangan menghabiskan foto semasa mereka harus menikmati resepsi perkahwinan mereka.

“Ia membantu untuk membolehkan lebih banyak masa untuk bersenang-senang, jenis tembakan kreatif dan untuk mengurangkan berapa lama para tetamu perlu menunggu untuk memulakan penerimaan,” jelas Murray. “Pengantin lelaki biasanya dipentaskan di lokasi dan pengantin perempuan datang di belakangnya dan mengetuk dia di bahu atau dia hanya berbalik dan melihat pengantin perempuannya. Ia menjadikan masa yang sangat manis.”

Elizabeth and Tom Gardner wedding, Raleigh Wedding Photographer Paul Seiler
Sebelum majlis perkahwinan mereka, Elizabeth Gardner mengejutkan suaminya, Tom, dengan melawatnya berpakaian sebagai T. rex.Paul Seiler / Paul Seiler Photography

Gardner mengatakan dia dan suaminya masih mempunyai “momen manis” mereka – dia muncul semula dalam pakaian perkahwinannya selepas T. rex mendedahkan untuk menghabiskan masa yang berkualiti dengan Tom sebelum upacara.

“Dia mesti berkata, ‘Saya sayang kamu,’ kira-kira sepuluh kali,” kata Gardner. “Selepas itu kami hanya bercakap tentang bagaimana hari kami telah sampai sekarang. Kami tidak pernah bertemu antara satu sama lain sejak malam sebelumnya dan kami mahu mengejarnya.”

BERKAITAN: Jurugambar menerangkan T. rex dalam ‘pic perkahwinan terbaik’

Gardner berkata nama gadis ibunya adalah Rex, seperti nama tengahnya sendiri, membuat dinosaur pun terlalu lucu untuk dilalui.

“Saya fikir ia akan menjadi lucu untuk memakai pakaian pada hari saya pergi dari Rex-Hundley ke Gardner,” katanya. “Saya juga mempunyai pengiring pengantin saya mengambil gambar saya hari sebelum pernikahan memegang tanda yang berkata, ‘Hari ini Rex, esok Gardner.'”

Tom and Elizabeth Gardner T. rex wedding
Tom dan Elizabeth Gardner bersenang-senang dengan pihak perkahwinan mereka dengan memegang pertempuran air di akhir penerimaan mereka.Paul Seiler Photography

Rasa humor pasangan itu dibawa ke bahagian lain perkahwinan mereka juga. Pada akhir penerimaan mereka, pengantin lelaki, pengantin lelaki dan pesta perkahwinan mempunyai pertempuran air.

Jangan sekali-kali merindui cerita orangtua dengan surat berita TODAY! Daftar di sini

Murray berkata menembak video perkahwinan pasangan itu – dan wajah pertama yang lucu – adalah pengalaman menyentuh.

Tom and Elizabeth Gardner, Raleigh Wedding Photographer Paul Seiler
Jurugambar Jonathan Murray berkata dia suka penggambaran perkahwinan pasangan itu dan melihat betapa seronoknya mereka berdua bersama.Paul Seiler / Paul Seiler Photography

“Ia sememangnya menunjukkan dinamik hubungan keseronokan mereka,” katanya. “Mereka pasangan yang dapat anda lihat akan membuat sebahagian besar hidup mereka bersama.”