Lauren Alaina: Saham alumni ‘American Idol’ mengapa dia suka ‘rampasan’

Penyanyi Country Lauren Alaina, dari “American Idol” Musim 10 kemasyhuran, merangkumi semangat gaya TODAY yang baru: Bahawa anda harus #WearWhatYouWant dan suka apa yang anda lihat di cermin.

Begitu juga, single terbarunya, “Jalan Kurang Berjalan”, yang dia tampil secara langsung bulan lalu untuk Hoda Kotb dan Kathie Lee Gifford.

Lauren Alaina: Kenapa saya suka ‘rampasan’

17 Oktober01:58

Lirik pembukaan: “Kenapa kau terus memandang? Itu cermin, cermin, itu tidak adil sama sekali. Saiz pakaian tidak dapat ditentukan. Jangan biarkan dunia memutuskan apa yang cantik. “

Bersama bersama “All About That Bass” superstar Meghan Trainor, seorang lagi pahlawan positif, lagu itu menggesa wanita dan anak perempuan untuk memeluk keperibadian mereka – dan meminta maaf kepada siapa pun kerana mereka.

Lauren Alaina
Lauren Alaina menghadiri Anugerah Muzik Academy of Country 2016.Getty Images

Alaina yang berusia 21 tahun memberitahu HARI INI itu mesej yang dia mahu dia memeluk sebagai seorang remaja, ketika dia bertempur dengan gangguan makan yang diperparah oleh sorotan “American Idol”.

BERKAITAN: Lauren Alaina datang ke TODAY untuk melaksanakan “Perjalanan Kurang Jalan.”

“Saya harap saya boleh kembali dan memberitahu bahawa gadis berusia 14 tahun yang menangis setiap hari tentang punggungnya bahawa ia akan menjadi hebat suatu hari nanti!” Kata bekas cheerleader sekolah menengah itu.

“Ketika saya remaja, saya membencinya. Kebanyakan pembimbing sorak sangat kecil dan saya 5 kaki 6 inci dan saya lebih tinggi daripada orang lain. dan saya mempunyai pinggul besar dan harta rampasan besar, “katanya.

Dia ditakuti memakai skirt pendek

“Sekolah tinggi sukar. Mana-mana umur sukar apabila anda seorang gadis dan anda tidak berasa selesa dalam kulit anda sendiri. “

Itulah ketika gangguan makannya ditetapkan.

BERKAITAN: Bintang “Full House” Candace Cameron Bure membuka perjuangan bulimia

“Saya mahu pinggul saya dan pantat saya menjadi lebih kecil. Maksud saya, saya mahu segala-galanya menjadi lebih kecil, tetapi secara khusus kawasan itu dan memandu saya sendiri tentang kacang, seperti, empat tahun.

“Ia adalah dahsyat,” dia mengaku.

Lauren Alaina
Lauren Alaina melakukan perayaan muzik Countryside Throwdown pada bulan September 2016.Getty Images

Tetapi seperti pepatah lama, “Daripada kesukaran datang peluang,” Alaina bercakap tentang perjuangan peribadinya untuk membantu orang lain.

Ini pertempuran yang memaklumkan “Jalan Kurang Berjalan,” yang menjadi sebuah filem yang membintangi penyanyi yang bergelora.

Dia kini ketawa tentang bagaimana pendera beliau telah menjadi aset.

“Saya sangat gembira kerana saya mempunyai harta rampasan, kerana sekarang sejuk. Siapa sangka itu? “

Lauren Alaina melakukan ‘Road Less Traveled’

08.08.201604:35

“Kini terdapat ramai orang yang mempunyai banyak badan berbentuk yang terkenal” untuk badan mereka, “katanya.

“Semua Kardashian mempunyai bentuk badan seperti saya dan orang suka mereka untuknya.”

BERKAITAN: Panggilan berani! Kim Kardashian selfie mendapat Kanye dipecat di Twitter

Dia bercanda: “Sesetengah keajaiban berlaku dan punggung menjadi perkara yang sejuk! … Orang ramai membayar untuk mendapatkannya. Saya suka, makan jalan saya menjadi satu – saya sangat teruja! “

Lauren Alaina
Penyanyi Lauren Alaina menghadiri anugerah 2016 CMT Music.Getty Images

Yang lebih penting, katanya, ia telah mengajarnya untuk mencintai siapa dia dan bukannya definisi orang lain tentang apa yang ideal.

“Saya terpaksa melepaskan diri dari minda itu dan mula semula. dan ia masih sukar. “

“Ada orang seperti Taylor Swift yang mempunyai bingkai yang sangat nipis, dan kawan baik saya sangat nipis dan dia boleh melihatnya dan merasa baik tentang dirinya sendiri.”

40 foto
Tayangan slaid

Senarai Heroes Gaya Hari Lahir 2016

Selamat datang ke senarai Pahlawan Gaya Hari Harian pertama kami, menghormati 40 pelakon, pereka, atlet dan para revolusioner yang mengubah dunia gaya.

“Saya memeluk apa yang saya suka kerana kita semua kelihatan berbeza dan kita semua mempunyai bentuk yang berbeza.”

Dia mahu orang lain menerima diri mereka dan belajar dari jalannya yang kurang mengembara: “Anda adalah satu-satunya yang anda akan mempunyai, jadi anda harus baik kepada diri sendiri!”

Loading...