Kulit muka yang menghidupkan cahaya yang kita sayangi adalah 50 peratus hari ini

Jualan 21 Hari Kecantikan Ulta bermula minggu lepas, menyediakan banyak tawaran bagi mana-mana kekasih kecantikan. Tetapi, bagi mereka yang mempunyai kulit sensitif yang suka menghembus nafas, nada, dan mencerahkan, perjanjian 50 peratus hari ini pada Kecantikan First Aid menonjol.

Sekarang, anda boleh menjaringkan pek sampel Cinta Cinta FAB anda – yang termasuk 60 muka surat Radiance Facial yang diluluskan editor – hanya $ 22. Biasanya, hanya pek 60 pad pad Facial Radiance Pad untuk $ 30.

Editor hari, penulis dan pakar TODAY berhati-hati untuk mengesyorkan barang yang kami suka dan berharap anda akan menikmati! Hanya supaya anda tahu, HARI INI mempunyai hubungan afiliasi. Oleh itu, sementara setiap produk dipilih secara berasingan, jika anda membeli sesuatu melalui pautan kami, kami dapat memperoleh sedikit hasil.

Kecantikan Pertolongan Kecantikan Mengasihi pek sampel Kulit FAB anda

$ 22Ulta

Dengan kesepakatan ini mendapatkan sampel Terapi Pembaikan Ultra Pembersih, Pembersih Muka Kulit Tulen, Pembersih Muka Ringan Muka dan Pembaikan Muka Ultra Pembaikan, ditambah dengan Pad Facial, kurang daripada harga runcit pad sahaja.

Salah satu penulis kami meracau bahawa Radiance Facial Pads mengupas kulit sensitifnya tanpa menjengkelkan.

Inilah yang dia katakan:

Saya sangat malu-malu apabila menggunakan produk penjagaan kulit yang baru. Bukannya saya tidak suka bereksperimen dengan yang terbaru dan paling hebat, tetapi apabila anda mempunyai kulit sensitif, anda cenderung untuk mendekati sesuatu yang baru dengan berhati-hati.

Selama bertahun-tahun, saya menyedari bahawa bahan-bahan yang keras dan scrub pada dasarnya adalah kryptonite kulit saya, jadi saya cuba melekat dengan formula lembut dan menjaga rutin penjagaan kulit saya cukup sederhana.

Setiap kali, seketika, saya memanggil saraf untuk mencuba sesuatu yang benar-benar keluar dari rumah saya, dan saya terkejut dengan hasilnya. Dan itulah yang berlaku ketika saya mula menggunakan Pads Radial Facial First Aid Beauty beberapa tahun lalu.

Ini topeng muka laris adalah ancaman triple kerana mereka mengelupas, nada dan cerah. Terima kasih kepada formula bebas alkohol, mereka cukup lembut untuk kulit saya yang halus.

Kecantikan First Aid mengesyorkan menggunakan pad setiap hari, tetapi mempunyai kulit yang sensitif telah mengajar saya bahawa kurang kadang-kadang lebih banyak, jadi saya biasanya menggunakan pad sekali seminggu, atau bila kulit saya memerlukan rangsangan yang cerah.

Saya sebenarnya jatuh ke dalam alur kecil yang bagus di mana saya melakukan topeng tanah liat mingguan, untuk memastikan kulit saya tetap jelas, kemudian gunakan pad sinar muka sekali seminggu selepas pembersihan. Asid laktik dan glikolik dalam pad memberikan kulit saya satu sentuhan tambahan pengelupasan tanpa menjengkelkan.

Pertama Aid Beauty Facial Radiance Pads
Pad muka multitasking ini merupakan ancaman tiga kali ganda! Kecantikan Pertolongan Cemas

Kulit saya sentiasa terasa baik dan segar selepas menyapu pad di atas muka dan dékcapan saya, dan saya mempunyai cahaya juga. Selepas bergelut dengan jerawat untuk masa yang lama, saya berangkat untuk menghilangkan bintik-bintik gelap dan parut jerawat, dan pad ini telah memainkan peranan kecil dalam membantu saya melakukan itu, pada petang di luar nada kulit saya dan menjadikan kulit saya sedikit lebih lancar tahun-tahun.

Sudah lama perjalanan penuh dengan beberapa superstar produk dan banyak kesabaran, jadi saya tidak dapat memberikan semua kredit kepada pad multitasking ini. Saya boleh, bagaimanapun, mengatakan bahawa mereka telah membenarkan saya untuk mempermudah produk-produk pengelupasan berat yang sebaliknya akan mengecewakan kulit saya. Formula tiga dalam satu juga telah membolehkan saya untuk melepaskan produk cerah dan toning lain yang mungkin saya gunakan dengan menggunakan sebaliknya.

Dengan kata lain, pad cahaya muka membantu memudahkan rutin kecantikan saya, dan itu cukup bagi saya untuk terus menggunakannya.

Kecantikan First Aid juga menjual pad kawalan cacat dengan 10,000 suka di Sephora untuk harga yang sama.

Pertolongan Kulit Kecantikan Penyelamat Kulit Kecemasan Pertama

$ 30Sephora

Sekiranya anda ingin mengujinya dengan separuh harga, mereka juga menjual saiz perjalanan dengan 28 pad.

First Aid Beauty Travel Size Facial Radiance Pads

$ 15Ulta

Atau satu kantung dengan sepuluh pad.

Pake Ringan Muka Kecantikan Pertolongan Cemas

$ 12Amazon

Pad muka bukanlah perkara baru dan pengulas Amazon nampaknya teragak-agak dengan versi yang melakukan segala-galanya daripada menyembuhkan rambut berbulu untuk bertindak sebagai kulit anti penuaan.

DRMTLGY 3-in-1 Acne Pads

$ 22Amazon

Pilihan Amazon ini daripada DRMTLGY menggunakan asid salisilik, asid glikolat dan asid laktik untuk melawan jerawat muka dan badan. Seorang penilai mengkritik, “Saya sangat kagum dengan pad jerawat ini. Saya telah mencuba orang lain pada masa lalu yang telah meninggalkan kulit saya terlalu kering, dan sebenarnya kelihatan lebih teruk, tetapi ini benar-benar berfungsi untuk membersihkan beberapa masalah. semua yang mereka tidak bau mengerikan, dan mereka sangat mudah digunakan. “

pH Kelebihan Glycolic Acid Peel Pads

$ 30Amazon

Produk ini mengambil beberapa langkah lagi dengan menawarkan jerawat, janggut hitam dan kerutan kedut dengan 10% asid glikolisis dan vitamin A, C, dan E. Satu pengulas berkata, “Saya suka dengan Glycolic Acid Pads ini! untuk menggunakannya Saya telah menggunakannya 3 kali seminggu dan kulit saya kelihatan hebat! Kulit yang hebat untuk kulit yang kusam Ini benar-benar membantu menghilangkan kulit mati dan kering di permukaan dan meninggalkan cahaya berseri yang indah ini. Saya juga akan suka versi pekat yang lebih tinggi untuk digunakan sekali sebulan, yang akan menjadi menakjubkan! “

Alpha Hydroxy Acid Nightly Pengelupasan Kulit Peel

$ 21Amazon

Ini pad pengelupasan setiap malam menggunakan asid glikolik, malik dan laktik untuk melembutkan kulit, dan lidah buaya dan ekstrak buah-buahan secara semulajadi menenangkan dan menghidratkan wajah anda dalam sekelip mata. “Saya telah mencari alternatif kos yang lebih rendah untuk jenama yang lebih tinggi yang saya gunakan sebelum ini, saya rasa ini! Wajah saya licin dan bintik-bintik gelap dari jerawat yang kadang-kadang saya pudar. Akan terus menggunakan produk ini dan jika keputusannya benar, saya akan beli lagi. “

Aveeno Positif Berkilat Pengelupasan Harian Pencucian Harian

$ 18Amazon

Sekiranya anda ingin pergi ke kedai ubat, Aveeno menawarkan pad pembersihan harian yang membantu mengelupas dan menambah cahaya pada kulit anda. “Saya suka ini, saya bermula dengan produk pengelupasan harian di dalam tiub, tetapi saya lebih suka pad, mereka sangat mudah dan busa sangat cantik, saya tidak perlu pra-basah muka saya sama sekali. rasa tidak ketat atau kering selepas menggunakan ini Kulit saya berseri dari produk pengelupasan lembut ini, saya pasti akan mencadangkan ia berfungsi!

Kisah ini pada asalnya diterbitkan pada 15 Mac, 2018 di TODAY.com