Kita tidak boleh membuat keputusan jika ‘kaus kaki flip-flop’ adalah brilian atau gila

Anda tahu bahawa tarian kecil yang anda lakukan di tempat tidur, di mana anda merangkak di bawah sejuta selimut kerana sejuk dan anda mahu menjadi selesa, tetapi kemudian anda mula terlalu panas, jadi anda melekat satu kaki untuk menyejukkan?

Nah, “stoking flip-flop” pada dasarnya sama dengan pakaian itu – dan kita tidak boleh membuat keputusan sama ada mereka bijak atau gila.

Flip-flop socks
Separuh kain itu, gandakan keseronokan.Solveiga / Etsy

Hampir separuh kaki terdedah dalam kekurangan ini, keajaiban yang kurang-kurang (yang secara terang-terangan, mungkin membatalkan kelayakan mereka untuk gelaran “kaus kaki.” “Lengan kaki” akan lebih tepat). Mereka direka bentuk untuk membantu kita menavigasi tanah tengah yang canggung antara cuaca sandal dan cuaca sweater, yang nampaknya merupakan isu bagi orang yang cukup untuk mewujudkan pasaran dalam talian yang berkembang maju.

Kami akan mengakui bahawa pada pandangan pertama, kami berkata, “Apa itu bodoh. Hormati musim dan letakkan jubah anda.” Tetapi setelah pertimbangan selanjutnya, kita harus mengakui bahawa ini mempunyai beberapa aplikasi praktikal.

Flip-flop socks
Adakah ini benar-benar praktikal?Etsy

Siapakah di antara kita yang tidak menggigil melalui pedicure musim sejuk dan merenung hanya meninggalkan kaki mereka tidak disentuh sepanjang Mac? Kaus kaki flip-flop untuk menyelamatkan!

Dan bagaimana pula dengan masa-masa yang anda memerlukan regangan yoga yang baik, tetapi jangan berasa seperti tergelincir dan menggeser di lantai kayu keras anda atau mendedahkan kaki telanjang anda kepada unsur-unsur? Kaus kaki flip-flop untuk menyelamatkan!

Flip-flop socks
OK, jadi mungkin kita akan berjalan anjing ini.Etsy

Dan walaupun anda seorang pemerhati yang ketat berpakaian musiman yang tidak akan berani memakai flip-flop anda keluar, mereka akan mudah untuk membuang untuk merebut akhbar atau berjalan anjing itu. Ini boleh menghalang anda dari membeku di sepanjang jalan. (Mungkin anda lebih suka membeli ini daripada sepasang Crocs?)

Dan bagi mereka yang mendapati diri mereka melakukan kaus kaki tetap, rutin kaus kaki untuk kekal selesa, kami mahu anda menjalani kehidupan terbaik pada musim sejuk ini.

Jadi, ya, kita mungkin menjadi penukar.

Adakah ini pergerakan kawalan suhu yang cemerlang, atau mereka hanya akan membuatkan kita kelihatan gila?