Kim Kardashian dan La La Anthony berkongsi obsesi penjagaan kulit yang sama $ 9

La La Anthony dan Kim Kardashian adalah BFF yang lama, seperti yang dibuktikan oleh banyak jawatan Instagram.

Ternyata, kedua-dua ibu mempunyai tips kecantikan perdagangan dan mempunyai citarasa yang sama dalam penjagaan kulit juga.

“Sudah tentu, kita bercakap sepanjang masa, saya akan memanggil dan mengatakan kulit saya benar-benar kering atau bertanya tentang mendapatkan wajah yang hebat, baik untuk mempunyai kawan yang tahu, anda boleh bercakap tentang perkara yang paling keren, Kata Anthony.

Kedua-duanya adalah peminat besar Neutrogena Makeup Removing Wipes, yang runcit untuk $ 9 di Amazon.

Editor hari, penulis dan pakar TODAY berhati-hati untuk mengesyorkan barang yang kami suka dan berharap anda akan menikmati! Hanya supaya anda tahu, HARI INI mempunyai hubungan afiliasi. Oleh itu, sementara setiap produk dipilih secara berasingan, jika anda membeli sesuatu melalui pautan kami, kami dapat memperoleh sedikit hasil.

Neutrogena Makeup Removing Wipes

$ 9Amazon

“Saya tidak boleh hidup tanpa mereka, saya ada di dompet saya, saya pergi ke CVS untuk membelinya, apabila saya kehabisan mereka, saya seorang psiko,” kata Anthony.

(Mereka juga dijual di Walmart dan di sini adalah yang hebat untuk dicuba).

Anthony mendefinisikan kecantikan sebagai “mengasihi diri dari dalam, mempunyai keyakinan dan harga diri, anda boleh memakai beg sampah dan kelihatan baik.

Dia memaparkan keyakinan yang mudah pada musim kelima siri Starz “Power”, kini streaming, dan wataknya, LaKeisha Grant, adalah kawan yang paling setia, naik atau mati setiap orang yang memerlukan.

Dalam kehidupan sebenar, ciri kegemaran Anthony adalah senyumannya, dan untuk itu, produk pergi-ke produknya yang lain tidak mengejutkan.

Carmex Original Flavor Moisturizing Lip Balm Tube Value Pack, $ 8, Amazon

Carmex Original Flavor Moisturizing Lip Balm Tube Value Pack

$ 8Amazon

“Saya adalah gadis yang selalu mempunyai Carmex dengan beg saya, tidak ada yang suka pergi dengan bibir yang pecah,” katanya.

(Anda juga boleh menjaringkan balsem bibir popular di Walmart.)

Bagi Kardashian, adakah dia mengaitkan Anthony dengan tali solek KKWnya? Kami akan mengandaikannya.

“Sudah tentu, sudah tentu – saya mempunyai semuanya, rumah saya adalah gudang KKW,” kata Anthony. “Ia membuktikan bahawa dia sedang mengembangkan empayarnya, dia mencipta produk yang hebat.”

Bercakap tentang rumah, Anthony pandai tentang bagaimana dia membelanjakan wangnya. Hari pertama yang besarnya bukan beg tangan atau sepasang kasut.

“Saya membeli rumah pertama saya di LA – ia tidak apa-apa di bahagian atas – ia merasakan seperti pencapaian yang besar, saya masih memilikinya sekarang, pelaburan yang hebat, ia bernilai dua kali ganda,” katanya..

Meningkatkan kecantikan celeb:

Bintang Wonderica Tahun Danica McKellar bersumpah dengan kedua-dua produk ini untuk kekal muda

Kos penjagaan kulit ‘luar biasa’ Jada Pinkett Smith $ 4

Senjata rahsia anti-penuaan Pamela Anderson berharga $ 6

Ini ‘Kecantikan Amerika’ bergantung pada $ 10 vegan perak vegan untuk menjaga kulitnya jelas