Kesalahan fesyen terbesar Michelle Obama? Seluar pendek kelabu itu

Wanita pertama selalu kelihatan bergaya dan sempurna gambar, tetapi seperti ramai wanita, dia mempunyai pandangan tertentu yang kini meneka.

Semasa wawancara pada “106 & Park” BET pada hari Selasa, Michelle Obama berkata dia tidak mempunyai banyak kesedihan fesyen tetapi mengakui dia menyesali masa dia memakai celana pendek ketika melepaskan Air Force One kerana ia “membuat bau yang besar.” 

“Bau busuk besar” yang dia merujuk kepada berlaku pada bulan Ogos 2009, ketika Obamas mengambil percutian keluarga ke Grand Canyon. Bangsa itu koyak melihat wajah Michelle Obama. Ada yang merasa tidak sesuai, sementara yang lain menyukainya kerana ia menunjukkan seorang wanita pertama yang selesa dalam kulitnya sendiri .

Semua dalam semua, Michelle Obama berdiri dengan keputusan fesyennya, kerana mereka bercuti. Tetapi dia juga berkata dia tidak akan memakai seluar pendek lagi ketika turun dari Angkatan Udara Satu.

Itu bukan semua dia berkongsi pada “106 & Park.” Semasa permainan yang dipanggil “Bowl of Randomness,” wanita pertama mendedahkan apa yang dia rindukan dari kehidupan lama, berapa kali presiden menyanyi, dan kesukaannya bersalah.

Sebagai wanita pertama, dia boleh mendapat apa-apa kecuali yang tidak dikenali, dan itulah satu perkara yang dia rindukan yang paling banyak.

“Saya mahu keluar dari pintu depan, pergi ke CVS dan membeli ubat gigi,” katanya.

Apabila dia tidak masuk ke dalam Sasaran, wanita pertama sering berada di rumah di Rumah Putih yang disambut oleh suaminya, Presiden Obama.

“Dia menyanyi sepanjang masa,” kata Michelle Obama. “Dia berada di bilik mandi sepanjang masa hanya menyanyi. Dia akan bertanya, ‘Mahu saya menyanyi sesuatu untuk awak?'”

Dan sementara wanita pertama sangat bersemangat untuk bersenam dan memakan sayur-sayuran anda, ketika datang kepada kesenangannya yang bersalah, dia mendapat beberapa item yang tidak sehat dalam daftarnya.

“Popcorn Garrett, pizza, kentang goreng Perancis.”

Kami mahu melihat penyesalan fesyen terbesar anda! Hantar kami gambar anda: 

26 gambar

Tayangan slaid

Gaya tanpa kesukaran Michelle Obama

Wanita pertama kelihatan begitu canggih dalam pakaian berjenama seperti yang dilakukannya dalam pakaian dari J. Crew.