Kening memerlukan rangsangan? Berikut adalah beberapa petua dan cara untuk melihat lebih jelas

Kening adalah semua kemarahan sekarang, dengan banyak teknik yang tersedia untuk membantu anda mencapai rupa yang penuh dan hebat. Daripada rawatan salun separa kekal untuk tatu sementara dan juga “wig” untuk kening anda, monyet kecantikan Gaya KOD TODAY kami, Bobbie Thomas, di sini untuk memperkenalkan anda kepada setiap inovasi mekap alis eye-catching.

Mikroblading, setem alis dan semua yang anda perlu tahu mengenai alis

Jul.27.201704:11

Keputusan segera: Setem, wig dan pelekat

Setem kening adalah apa yang mereka bunyi. Cukup ketik setem berbentuk alis ke padat dan kemudian ke alis anda untuk melihat yang lebih mendalam, lebih terisi keluar dalam sekejap. Pilihan ini hebat untuk sesiapa sahaja yang ingin cepat memakai alis mereka, tetapi juga dengan mudah mencuci.

Jika anda mencari sesuatu yang lebih sedikit di luar kotak, pelekat alis logam dari Face-Lace mempunyai rupa futuristik yang pasti akan memberi kesan yang berani di pesta.

Editor hari, penulis dan pakar TODAY berhati-hati untuk mengesyorkan barang yang kami suka dan berharap anda akan menikmati! Hanya supaya anda tahu, HARI INI mempunyai hubungan afiliasi. Oleh itu, sementara setiap produk dipilih secara berasingan, jika anda membeli sesuatu melalui pautan kami, kami dapat memperoleh sedikit hasil.

i-Envy oleh cap duri Kiss, $ 12, Amazon

Amazon / Amazon

Seperti yang Dilihat Di TV 3 setem alis kedua, $ 15, Sasaran

Sasaran / Sasaran

Pernyataan pelekat alis Gunmetal, $ 7, Face-Lace

Jordan Liberty

Kening renda menjadi sensasi virus, terima kasih kepada artis solek Selena Gomez Hung Vanngo berkongsi video yang menakjubkan di Instagram, tetapi mereka sebenarnya tidak ada yang baru untuk mereka yang berurusan dengan kehilangan rambut yang serius. Falsies seperti rambut palsu ini – yang ditetapkan dalam renda yang fleksibel atau asas seperti kulit – adalah pilihan yang luar biasa bagi mereka yang berurusan dengan kehilangan rambut yang berkaitan dengan penyakit atau overplucking. Rambut palsu itu mudah dipakai dengan gam dan satu hingga tiga hari terakhir.

NuBrow alis palsu, $ 25, Discount Beauty Centre

Discount Beauty Centre / Discount Beauty Centre

Tiffani Chanel Hair Luxury rambut manusia kening renda, $ 22,50, Tiffani Chanel Hair Luxury

Tiffani Chanel Mewah Rambut / Tiffani Chanel Mewah Rambut

Cardani rambut manusia melekat pada rambut palsu, $ 50, Headcovers Unlimited

Headcovers Unlimited / Headcovers Unlimited

Andrew Disome Wigs rambut manusia asas fleksibel rambut palsu alis, $ 125, Andrew Disome Wigs

Andrew Disimone Wigs / Andrew Disimone Wigs

Pembetulan sementara: Kening dahi kulit

Tudung kencing Etude House telah dimatikan sejak memukau video menunjukkan hasil di laman web kecantikan mula menjadi virus. Gel yang bijak ini memberikan kening yang lebih cerah dan lebih tahan lama sehingga seminggu!

Sebaik sahaja anda mengaplikasikan gel ke atas kawasan yang dikehendaki, biarkan ia kering (selama kira-kira 45 minit) dan kemudian mengupasnya. Hasilnya adalah pigmen pada kulit dan rambut yang menimbulkan paparan yang lebih penuh dan / atau gelap. (Dan tidak perlu bimbang: Ia tidak akan merapikan rambut yang sudah anda miliki.)

Etude House, gel kening Tint My Brows, $ 11, Soko Glam

Soko Glam / Soko Glam

Gel tatu Magic Brow dan panduan alga, $ 11, Aprilskin

Aprilskin / Aprilskin

Rawatan separa kekal: Mikroblading

Microblading adalah proses semi-permanen yang telah dilancarkan baru-baru ini terima kasih kepada peminat selebriti seperti Bella Thorne dan imej sebelum dan selepas di media sosial. Rawatan awal biasanya mengambil masa kira-kira dua jam, dan hasil yang boleh berlangsung dari satu hingga dua tahun.

Kita terpaksa mengetahui sama ada microblading benar-benar berfungsi

Jun.01.201701:40

Prosedur dangkal ini dilakukan dengan alat jarum jarum yang menyebarkan mikrocok ke dalam kulit yang kemudian diliputi dan diwarnai dengan dakwat. Tato kecil yang dihasilkan mempunyai rupa yang realistik, pelbagai warna seperti rambut kening anda yang sebenar.

Bethany Wolosky, pro microblading yang dicari di New York City, mengatakan prosedur ini agak tidak menyakitkan (krim numbing biasanya digunakan sebelum ini), dan anda harus membenarkan tiga hingga empat minggu untuk kawasan itu sembuh sepenuhnya. Wolosky mengesyorkan susulan “sesi penyempurnaan” empat hingga lapan minggu kemudian. Sentuhan biasanya diperlukan selepas 12 bulan untuk menangkis memudar, tetapi hampir tidak ada pemeliharaan selain itu. Bagi kos, harapkan untuk melabur di mana-mana dari $ 400-700 dan naik bergantung pada lokasi dan juruteknik anda.

Mikroblading
Satu contoh sebelum dan selepas karya Bethany Wolosky – apa yang boleh dibuat oleh kening yang berbeza!Bethany Wolosky

Pemilihan dadah kedai ubat terbaik

Saya juga termasuk beberapa pilihan pergi-ke yang memberikan hasil yang lebih dramatik dan menantang daripada pensil atau gel kening biasa anda. Pilihan ini dari Maybelline dan L’Oreal membolehkan anda meniru hasil alis sempurna, tetapi pada titik harga kedai ubat.

Micropencils sangat bagus untuk menyampaikan garis-garis yang tepat dan teduhan yang menyerupai microblading, dan Gelux Alis adalah produk pintar semua-dalam-satu yang anda taksub. Combo berus-dan-gel yang menunjuk melakukan kerja pensil, serbuk dan lilin semuanya dalam satu – memberikan kening, kalis air kalis air yang terakhir 24 jam penuh.

Maybelline Brow Precise pensil mikro & serat volumizer, $ 8- $ 10, CVS

CVS / CVS

L’Oreal Paris Stylist Pensil Definer, $ 9, Walgreens

Walgreens / Walgreens

Gel kening kalis air Gelux, $ 22, Cailyn Cosmetics

Cailyn Cosmetics / Cailyn Cosmetics

BERKAITAN: Kecantikan kedai ubat terbaik membeli kurang daripada $ 5