Kendra Wilkinson sedang menekan ‘butang menyegarkan’ dengan rambut baru, si rambut coklat

Baru Kendra, baru ‘lakukan!

Telah mahu bereksperimen seperti ini untuk masa yang lama n sini. Jadi teruja untuk perubahan ini tetapi saya akan sentiasa berpegang pada akar saya. 〇 terlepas @salonbenjamin @_jafra_ @peloangelo

Satu jawatan yang dikongsi oleh Kendra Wilkinson Baskett (@kendra_wilkinson_baskett) pada

E! bintang TV realiti Kendra Wilkinson, yang mengumumkan awal bulan ini bahawa dia dan suaminya sembilan tahun, Hank Baskett, bercerai, telah mendedahkan potongan potongan rambutnya – dan, budak lelaki, dia menggoyang-goyangnya.

Wilkinson, yang terkenal dengan kunci berambut perangnya, memulakan transformasi rambut yang lengkap dalam satu siaran Instagram Khamis, hanya beberapa hari selepas membuat tweet dia merancang untuk pergi si rambut coklat.

Dalam gambar itu, pemain berusia 32 tahun itu mempunyai bob, panjang bah bahu. Warna itu secara mendalam lebih mendalam daripada bayangan putih yang dia kenal sejak “Girl Next Door” pada hari-hari awal.

“Pernah mahu mencuba seperti ini untuk masa yang lama n sini,” katanya menulis dalam kapsyen. “Jadi teruja untuk perubahan ini tetapi saya akan sentiasa berpegang pada akar saya.”

Sebelum mendedahkan perbualannya, ibu dua tweeted: “Butang Refresh ditolak pada masa ini Masa untuk perubahan Masa untuk mempunyai pandangan yang berbeza Masa untuk melepaskan masa lalu dan memeluk baru.”

Kendra Wilkinson mendedahkan bagaimana dia tetap ‘On Top’

Jul.10.201200:00

Lihat pandangan masa lalu beliau:

Wilkinson mempunyai berambut panjang, berambut perang ketika dia memecahkan adegan TV realiti dengan E 2005! siri “Girls Next Door,” yang mendokumenkan gaya hidup di dalam Playboy Mansion.

Kendra Wilkinson
Kendra Wilkinson menandatangani “Playboy” isu di New York City Oktober 2005.Djamilla Rosa Cochran / WireImage

Menjelang tahun 2007, bayangan tanda tangan Wilkinson telah menjadi teduh warna yang lebih semula jadi. Potongan itu dilapisi manakala kuncinya diluruskan lurus.

Kendra Wilkinson
Wilkinson menghadiri penandatanganan buku Los Angeles pada bulan November 2007.David Livingston / Getty Images

Maju ke 2013 dan rambut Wilkinson lebih lama. Dia kembali ke tempat yang lebih ringan, tetapi dengan akar yang lebih gelap dan gerak.

Kendra Wilkinson
Kendra Wilkinson ditayangkan di Maxim 2013 Hot 100 di Los Angeles pada Mei 2013.JB Lacroix / WireImage

Pada tahun 2016, Wilkinson memotong kuncinya, memulakan debut bob putih berambut perang. Dia mengisytiharkan naungan kegemarannya pada masa itu.

Terima kasih @balayagebymatt untuk bayangan kegemaran saya berambut perang dan tentu saja @hairbygilbert untuk potongan baru saya yang bergaya. ��

Satu jawatan yang dikongsi oleh Kendra Wilkinson Baskett (@kendra_wilkinson_baskett) pada

Tetapi sekarang dia pergi ke sisi gelap, mungkin dia akan melekat dengan si rambut coklat!

Bagaimana untuk menukar rambut anda dan menjadikan diri anda kelihatan lebih muda 10 tahun

Apr.02.201803:52