Keindahan yang paling berpatutan daripada Anugerah Pilihan Pembaca ‘Allure yang baru

Apa yang lebih baik daripada mencari kosmetik kegemaran baru anda hanya $ 5? Atau maskara bintang hanya $ 7? Di sini HARI INI, kami sentiasa bersemangat untuk membaca tentang membeli kecantikan tertinggi. Tetapi ia lebih menarik apabila mereka mencari kedai ubat.

Majalah Allure baru sahaja mendedahkan pemenang Anugerah Pembaca Tahunan, dan kami mengetuk pengarah kecantikan eksekutif majalah, Jenny Bailey, untuk memasak dengan beberapa kegemaran dalam setiap kategori pertandingan: rambut, kulit, solek, muka dan badan, naturals dan produk terobosan tahun ini.

6 produk kecantikan untuk dijual, menurut Anugerah Pilihan Reader Allure

Jun.27.201804:25

Cari pilihan kecantikan yang memenangi anugerah Bailey di sini, serta beberapa pilihan editor TODAY (banyak yang boleh didapati untuk $ 15 atau kurang!) Dan beberapa produk baru yang kami tidak boleh menunggu untuk mencuba.

RAMBUT

CHI Ceramic 1 “Hairstyling Iron, $ 80, Ulta

Editor hari, penulis dan pakar TODAY berhati-hati untuk mengesyorkan barang yang kami suka dan berharap anda akan menikmati! Hanya supaya anda tahu, HARI INI mempunyai hubungan afiliasi. Oleh itu, sementara setiap produk dipilih secara berasingan, jika anda membeli sesuatu melalui pautan kami, kami dapat memperoleh sedikit hasil.

CHI Ceramic 1 ” Hairstyling Iron

$ 80Ulta

Juga terdapat di Amazon dan Walmart.

Flatiron lebar 1 inci ini meluruskan, melicinkan, keriting dan merupakan kegemaran utama bagi pembaca Allure!

KULIT

GlamGlow SuperMud Rawatan Arang Aktif, $ 60, Sephora

Rawatan Arang Aktif SuperMud GlamGlow

$ 60Sephora

Juga terdapat di Dermstore dan Nordstrom.

Dengan arang aktif dan beberapa asid pengelupasan, topeng ini bertujuan untuk mengecilkan saiz liang dan meninggalkan rasa kulit yang digilap dan licin. Tuangkan campuran kelabu gelap dan rasakan bahan kecekapan tinggi bekerja hampir dengan serta-merta.

MAKEUP

L’Oréal Paris Makeup Voluminous Lash Paradise Mascara, $ 10, Ulta

L’Oreal Voluminous Lash Paradise Waterproof Mascara

$ 10Sephora

Juga terdapat di Target dan Walmart.

Lash Paradise Mascara L’Oreal menjanjikan untuk menambahkan jumlah yang serius kepada bulu mata yang tidak bermaya. Tetapi, saya secara peribadi boleh membuktikan bahawa ia lebih banyak lagi. Ia adalah maskara kegemaran saya yang baru – ia kekal sepanjang hari, tidak menyala dan memanjangkan bulu mata saya ke ketinggian baru.

FACE AND BODY

St Ives Fresh Scrub Apricot Kulit, $ 4, Amazon

St Ives Fresh Scrub Apricot Kulit

$ 4Amazon

Juga boleh didapati di Walmart dan Target.

Steves aprikot St Ives adalah satu lagi kedai ubat klasik yang dihormati dari masa ke semasa. Dicipta untuk mengecilkan dan menghilangkan kotoran dan kotoran, ia memenangi Anugerah Pilihan Allure Reader’s 14 kali!

BREAKTHROUGH

Fenty Beauty by Rihanna Pro Filt’r Soft Matte Longwear Foundation, $ 34, Sephora

Fenty Beauty by Rihanna Pro Filt’r Soft Matte Longwear Foundation

$ 34Sephora

Rihanna membuat ombak besar dengan pembebasan barisan kosmetiknya yang baru, Fenty Beauty, dan asas ini adalah sebahagian besar koleksi. Yayasan itu terdapat dalam 40 warna dan menyediakan liputan sederhana hingga penuh.

NATURALS

Burt’s Bees 100% Gincu Pelembap Asli, Juniper Water, $ 6, Amazon

Burt’s Bees 100% Gincu Pelembap Asli, Air Juniper

$ 6Amazon

Juga boleh didapati di Ulta.

Warna bibir semulajadi dalam warna yang indah? Daftar kami! Adakah kita menyebut Allure pembaca mengatakan bahawa ia kekal selama berjam-jam?

Kegemaran editor TODAY

NYX Profesional Makeup Butter Gloss di Creme Brulee, $ 5, Ulta

NYX Professional Makeup Gloss Mentega, Creme Brulee

$ 5Ulta

Juga terdapat di Amazon dan Sasaran.

Ini gloss bibir $ 4 adalah kegemaran yang konsisten di kalangan kecantikan yang teruk, dan untuk alasan yang baik. Saya juga memiliki dan suka produk ini, yang berjalan lancar, tidak melekit. Ia menawarkan bersinar yang hebat tanpa glitter terlalu banyak dalam formula, dan ia kekal lama!

Cetaphil Pembersih Kulit Lembut, $ 14, Ulta

Pembersih Kulit Cetaphil Gentle

$ 14Ulta

Juga boleh didapati di Walmart dan Target.

Pakar dermatologi sering mencadangkan mencuci muka kedai ubat dengan formula lembut untuk mengelakkan kerengsaan dan pengeringan. Pembersih kulit lembut Cetaphil tetap popular kerana sebab itu … ditambah, ia mengeluarkan semua solek setiap kali.

Neutrogena Hydro Boost Hydrating Water Face Moisturizer, $ 15, Amazon

Neutrogena Hydro Boost Hydrating Water Face Moisturizer

$ 15Amazon

Juga terdapat di Target dan Walmart.

Kulit anda menginginkan kelembapan, terutamanya selepas pendedahan matahari (hello, musim panas). Dengan asid hyaluronik, gliserin dan ekstrak zaitun, pelembap Hydro Boost Gel Neutrogena menghidrat dan merawat kekeringan. Ini benar-benar hebat untuk bulan-bulan yang lebih sejuk … Saya kek produk ini sebelum tidur untuk memerangi kulit kering semasa musim panas yang brutal New York!

Jergens Natural Glow + Pelembap Pelembap Harian untuk Tubuh, $ 10, Ulta

Jergens Natural Glow + PENGHANTARAN Pelembap harian untuk Badan

$ 10Ulta

Juga boleh didapati di Walmart dan Target.

Ia semakin hangat hari demi hari, dan beberapa perkara membuat anda berasa lebih baik di bahagian atas tanpa lengan atau seluar pendek daripada kulit yang bercahaya. Pelembap Jergens Natural Glow adalah cara yang dicuba dan benar untuk mendapatkan cahaya berseri bronzed tanpa mendedahkan kulit anda kepada sinaran matahari yang berbahaya. Jenama itu membawa pulang dua anugerah Allure tahun ini; Jergens Natural Glow pelembap kulit basah juga dikreditkan sebagai salah satu produk kejayaan 2018.

Essie Treat Love and Color Strengthener, $ 10, Ulta

Essie Treat Love dan Color Strengthener

$ 10Ulta

Juga terdapat di Amazon, Walmart dan Target.

Pengilat kuku yang dibuat untuk bertahan lebih lama dan membuat kuku lebih kuat? Ya sila! Pembaca Allure juga mengundi formula Essie baru ini sebagai salah satu produk kejayaan terbaik tahun ini.