Keds dan Kate Spade mencipta koleksi kasual pernikahan kami

Keds dan Kate Spade telah mencipta koleksi pengantin yang mengagumkan yang menggabungkan fesyen dan berfungsi dengan cara yang terbaik. Barisan kasut tenis perkahwinan yang baru sangat sesuai untuk pengantin wanita yang ingin menjadi selesa dan bergaya pada hari besarnya, dan mempunyai beberapa gaya cantik, termasuk beberapa untuk kiddos di pesta pengantin anda!

Keds Kate Spade wedding shoe collection photo
Pengantin lelaki boleh berkahwin dengan fesyen dan berfungsi dengan garis yang bergaya dan selesa. Keds.com

Dari berkilau dan kristal hingga mutiara dan bunga, kasut kanvas terkenal dari Keds mendapat peningkatan besar untuk koleksi, yang berkisar dari harga $ 80-120. Sama ada anda sepadan dengan perhiasan, kanvas atau kulit tradisional, barisan edisi terhad mempunyai 30 pasang dalam pelbagai bahan dan ketinggian (seperti Triple Decker yang memanjangkan kaki), dan boleh didapati di Keds.com dan Katespade.com.

Kedua-dua jenama telah berkerjasama selama beberapa tahun sekarang, tetapi selamat untuk mengatakan ini adalah koleksi paling cantik dan paling genius sehingga kini. Lagipun, pemikiran menari sepanjang malam di kaunter penyambut tetamu anda kelihatan lebih menyeronokkan apabila anda memakai tendangan yang selesa.

In the film “Father of the Bride,” actress Kimberly Williams' character famously wore sneakers under her wedding gown.
Dalam filem “Bapa Pengantin,” watak pelakon Kimberly Williams yang terkenal memakai kasut di bawah gaun pengantinnya. Everett / Youtube

Trend pengantin yang tergelincir menjadi sesuatu yang lebih selesa pastinya tidak ada yang baru. Aktris Kimberly Williams terkenal memakai kasut di bawah gaun pengantinnya dalam filem klasik “Bapa Pengantin,” dan semakin banyak pengantin perempuan yang menukar stilettos mereka untuk kasut pada penerimaan mereka.

Cara memakai kasut dengan gaya, dari espadrilles ke slip-ons

Ogos.10.201704:17

Mencari sepasang kasut yang sempurna untuk membantu anda mengatakan “Saya!” musim ini? Lihat gaya kegemaran kami dari koleksi perkahwinan baru, dan beberapa orang lain untuk membantu anda menyemak “sesuatu yang biru” atau “sesuatu yang baru” dari senarai anda.

Editor hari, penulis dan pakar TODAY berhati-hati untuk mengesyorkan barang yang kami suka dan berharap anda akan menikmati! Hanya supaya anda tahu, HARI INI mempunyai hubungan afiliasi. Oleh itu, sementara setiap produk dipilih secara berasingan, jika anda membeli sesuatu melalui pautan kami, kami dapat memperoleh sedikit hasil.

KEDS X kate spade new york Champion Glitter Shoe, $ 85, Keds

Keds wedding sneaker photo
Keds.com

Meluncur lorong di sepasang kasut kanvas yang berkilauan yang bahkan membuat Dorothy cemburu.

KEDS X kate spade new york Triple Decker Flowers Shoe, $ 120, Keds

Keds wedding shoes photo
Keds.com

Siapa yang memerlukan sejambak apabila anda boleh memakai bunga di kakimu?

Biru oleh Betsey Johnson Maxi Shoe, $ 119, Zappos

Biru by Betsey Johnson Maxi shoe
Zappos.com

Kain satin yang ramping dan rhinestone busur halus yang dirumuskan mengambil kasut ini sehingga takat berjalan kaki ke lorong.

Converse Chuck Taylor All Star Metallic Canvas Ox, $ 60, Zappos

Bercakap Chuck Taylor All Star Metallic Canvas Ox photo
Zappos.com

Perkahwinan anda adalah tempat yang sempurna untuk menambahkan sentuhan kilat ke wajah anda, dan kasut logam ini dari Converse menawarkan pizzazz untuk hari.

Sneaker Vans ‘Authentic’, $ 50-70, Nordstrom

Van Authentic Sneaker photo
Nordstrom

Masih mencari “Something blue?” Cuba kasut bayi biru ini untuk saiz.