‘Kecantikan semulajadi perlu dirayakan’: Demi Lovato pergi tanpa kos untuk Vogue

Demi Lovato hanya mendapat make-under cantik!

Penyanyi itu, 25 tahun, pergi tanpa makeup dalam video dramatik untuk Vogue sebagai sebahagian daripada siri baru majalah yang menghormati wanita-wanita Amerika yang kuat dan inspirasi.

Lovato sentiasa terbuka tentang perjuangan peribadinya, termasuk ketagihan dadah dan alkohol dan gangguan makan, dan projek Voguenya hanyalah contoh terbaru kejujuran mentahnya dengan peminat.

Dalam video itu, bintang pop bermula dengan wajah penuh solek glamor, maka perlahan-lahan tetapi pasti menyeka semuanya.

Terima kasih @voguemagazine untuk memasukkan saya dalam portfolio #AmericanWomen anda di #internationalwomensday ❤️

Jawatan yang dikongsi oleh Demi Lovato (@ddlovato) pada

Penyanyi itu kelihatan sombong kerana dia mengupas sebatan palsu dan menggosok gincu dan gincu mata, kerana audio ironik dari tutorial solek vintaj bermain di latar belakang.

Dia juga membersihkan wajahnya, mendedahkan bintik-bintiknya yang indah, dan juga menghilangkan sambungan panjang rambut hitamnya.

“Saya fikir masyarakat memberitahu kita kita memerlukan makeovers, tetapi kenapa kita tidak dapat merangkul keindahan yang kita alami?” Kata Lovato dalam satu wawancara dengan Vogue, yang turut menyiarkan video di YouTube.

Demi Lovato bercakap tentang album barunya, dokumentari dan ketenangannya

05/05/201702:12

Penyanyi itu bukanlah anti-solek – rutin kecantikannya yang biasa untuk kerja melibatkan dua jam penekanan, kontur dan gaya rambut – tetapi dia ingin mengingatkan peminat bahawa dia tidak memerlukan solek untuk merasa cantik.

“Saya suka solek. Saya suka melakukan rambut saya; Saya mempunyai sambungan, tetapi ada masa dan tempat untuk segala-galanya, dan kecantikan semula jadi perlu disambut, “katanya.

Lovato telah lama menjadi ikon untuk positiviti badan di Instagram, menghantar foto yang jujur ​​dan mesej mengenai perjalanannya sendiri ke arah keyakinan badan.

“Jadi, saya tidak yakin tentang kaki saya dalam gambar ini tetapi saya menyiarkannya kerana saya sangat gembira,” katanya. “Tahun ini saya memutuskan untuk membiarkan kesempurnaan saya dan merangkul kebebasan dari kritikan diri.”

Jadi, saya tidak yakin tentang kaki saya dalam gambar ini tetapi saya menyiarkannya kerana saya sangat gembira dan pada tahun ini saya telah memutuskan untuk melepaskan kesempurnaan saya dan merangkul kebebasan dari kritikan diri. Belajar untuk mencintai tubuh saya dengan cara ini adalah mencabar tetapi mengubah kehidupan. Memberi gangguan makan saya telah menjadi perjalanan yang paling mencabar dalam hidup saya tetapi saya bekerja setiap hari ke arah pemulihan yang mantap walaupun kadang-kadang saya merosakkan. Hari ini saya berasa kuat. Anda semua boleh melakukannya juga. Ia adalah mungkin. Terima kasih Tuhan untuk bab baru ini dalam hidup saya. #EDrecovery #happyAF

Jawatan yang dikongsi oleh Demi Lovato (@ddlovato) pada

Dia memberontak terhadap standard kecantikan yang ketat dalam jawatan lain yang meraikan kekurangan jurang paha.

Saya tidak mempunyai jurang paha dan saya masih cantik dengan cara saya. #recovery #selflove #EVERYbodyisbeautiful

Jawatan yang dikongsi oleh Demi Lovato (@ddlovato) pada

Pada akhir video Vogue, Lovato-percuma berseri-senyuman Lovato tersenyum dengan cemerlang dalam kamera.

Berdasarkan pandangan video sejauh ini – lebih daripada empat juta kurang dari satu hari – peminatnya merasakan cara yang sama tentang transformasinya yang terkini!