Kathie Lee Gifford berkongsi mesej kepada pengkritiknya

Kathie Lee Gifford berjuang melawan pengkritik mengulas berat badannya.

Tuan rumah bersama jam keempat itu dibuka pada siaran hari Khamis mengenai orang yang telah mengutuknya kerana “terlalu kurus,” kemudian mengeluarkan respons muktamad kepada pembuli.

Kathie Lee Gifford mempunyai mesej untuk pengkritiknya

06.06.201802:40

“Saya fikir saya akan meletakkannya di sana,” katanya. “Saya sangat gembira kerana begitu sihat, begitu sihat, sangat gembira dan sangat berharap. Sue saya!”

Kathie Lee menerangkan bahawa walaupun semua khabar angin dari orang lain, kesihatannya tidak pernah menjadi lebih baik.

“Saya mempunyai tiga janji doktor dalam dua minggu yang lalu – saya lebih sihat daripada yang pernah saya alami sepanjang hidup saya,” katanya kepada pengacara Hoda Kotb. “Saya melakukan kerja 10 kali apa yang saya lakukan ketika berusia 20 tahun dan jika itu menjejaskan orang, mereka perlu melihat sendiri.

“Orang sebenar saya dalam hidup saya, orang-orang yang pendapatnya benar-benar penting, gembira untuk saya. Semua orang lain, pendapat mereka tidak penting.”

Kathie Lee Gifford
Kathie Lee kepada badan penipu: “Sue saya.”Nathan Congleton / HARI INI

Walaupun Hoda menyatakan Kathie Lee mungkin telah menumpahkan sebilangan pound kerana dia seorang pekerja wanita sibuk, Kathie Lee menegaskan bahawa dia juga kehilangan berat badan untuk mencerminkan ciri watak yang digambarkan dalam “Love Me to Death,” filem yang akan datang dia juga menulis.

“Saya membuat sebuah gambar utama, yang saya tulis, berdasarkan seorang wanita yang baru janda – dia menjadi janda selama lebih kurang setahun, dan dia seorang pelari,” kata Kathie Lee. “Saya mula mendapat bentuk untuk filem itu pada musim gugur lepas kerana saya tahu kita akan menembaknya pada musim bunga. Itulah yang dilakukan oleh aktres.”

Dapatkan mengintip filem baru di filem baru Kathie Lee Gifford, ‘Love Me to Death’

Jul.09.201803:39

Dia membuat kesimpulan dengan mengeluarkan mesej yang memberi jaminan kepada mereka yang akan terus berbunyi tentang tubuhnya.

“Bagaimanapun, jangan risau tentang saya, semua orang,” katanya. “Saya baik.”