Kasut Marco Rubio mendapat perhatian yang tidak diingini daripada calon saingan

Dengan keutamaan tepat di sekitar sudut, semua orang bercakap tentang isu-isu. Hanya bercanda, perbualan adalah mengenai sepatu Marco Rubio.

Ya, awak dah mendengarnya betul. Pengundi tidak sepatutnya prihatin terhadap pendirian calon presiden Parti Republik mengenai pengawalan senjata api atau imigresen kerana mereka mengenai butil buku lali bertenun yang berkilat yang dia pakai semasa berkempen di New Hampshire 3 Jan.

Pilihan kasut Rubio, yang direka oleh Florsheim dan boleh menjadi milik anda, juga, untuk $ 135, mempunyai semua orang dalam kegilaan – termasuk calon saingan.

Sebelum penampilannya di “The View” Rabu, Rand Paul mendapati dirinya bersenang-senang Rubio sambil memilih kasut untuk dipakai.

“Saya di sini di pejabat Whoopi Goldberg yang cuba memilih beberapa kasut. Kami melihat Marco Rubio mempunyai kasut baru yang comel dan saya tidak mahu kalah,” kata Paul dalam video yang diposting ke Twitter.

Carly Fiorina juga meminta Rubio untuk meletakkan dirinya di kasutnya, secara literal, dan mencuba tumit.

Kami fikir Cecily Strong memecah semua perhatian media kepada calon yang memilih untuk dipakai di majlis makan malam White House Correspondents pada April lalu, apabila dia memberitahu bilik penuh wartawan untuk berhenti mengulas mengenai penampilan Hillary Clinton?

“Bahagian seterusnya ini adalah ‘ulangi selepas saya.’ Saya mahu semua media meletakkan tangan anda dan bersumpah kepada saya: Saya dengan sumpah bersumpah untuk tidak bercakap tentang penampilan Hillary kerana itu bukan kewartawanan, “kata Strong. Sedikit yang dia tahu, seorang calon lelaki akan menjadi subjek yang dilecehkan itu tidak lama kemudian.

Tanggapan Marco Rubio terhadap semua perbualan? “Adakah mereka kehilangan fikiran mereka?” Rubio bertanya pada perhimpunan New Hampshire Khamis.

“Biar saya mendapat hak ini,” kata Rubio dalam ucapannya. “ISIS memotong kepala rakyat, menetapkan orang yang terbakar dalam sangkar, Arab Saudi dan Iran di tengah-tengah peperangan, orang-orang Cina mendarat pesawat di pulau-pulau yang mereka bina dan dikatakan milik mereka dalam apa yang perairan antarabangsa dan dalam beberapa cara perairan teritorial, ekonomi kita berselerak, pasaran saham hancur, tetapi budak lelaki kita mendapat banyak liputan mengenai sepasang kasut, ini adalah kegilaan.

Marco Rubio: Kawalan senjata ‘tidak akan menghalang’ penembakan Oregon

Oktober.06.201505:04