Kami mendapati bra yang sempurna untuk saiz payudara yang lebih besar – ia lancar dan menyokong

Sebagai seorang wanita yang agak … ahem … atas-berat, saya telah mencari jangka panjang, carian yang sia-sia untuk bra yang selesa.

Orang-orang yang merasa seperti saya memakai sekatan dada. Tetapi, apabila saya mencuba tanpa? Nah, seperti ibu mertua saya suka berkata: “Gadis-gadis pasti sudah longgar hari ini.”

Jadi, apa yang perlu dilakukan oleh seorang gadis? Saya terus tergelincir dan meronta-ronta pada bras mencari kubur suci.

Kemudian, saya dapati. Masukkan Spanx Bra-llelujah! bralette (yang dijual sebagai sebahagian daripada jualan ulang tahun Nordstrom sekarang).

Spanx Bra-llelujah! Bralette, $ 32 (biasanya $ 48), Nordstrom

Editor hari, penulis dan pakar TODAY berhati-hati untuk mengesyorkan barang yang kami suka dan berharap anda akan menikmati! Hanya supaya anda tahu, HARI INI mempunyai hubungan afiliasi. Oleh itu, sementara setiap produk dipilih secara berasingan, jika anda membeli sesuatu melalui pautan kami, kami dapat memperoleh sedikit hasil.

SPANX Bra-llelujah! Bralette

$ 32Nordstrom

Saya dengar – dari pengarang jenama semasa pratonton akhbar – bahawa saya harus memberikannya putaran. Jadi, saya mengarahkannya dari saks.com.

Spanx Bra-llelujah! Bralette dalam telanjang dan hitam, $ 48, Nordstrom

Spanx Bra-llelujah! bralette

$ 48Nordstrom

Ia juga boleh didapati di Saks dan Zappos juga.

Warna saya kagum: Saya dapati Anugerah Akademi bras. The Bra-llelujah! adalah hallelujah peribadi saya sendiri.

Ia sangat menyokong

Untuk payudara yang lebih besar, anda fikir anda memerlukan lima kandang snap dan tali tebal, boleh laras, bukan? Sangat salah. Baju ini hampir seperti versi sukan, tetapi kurang berkonsepkan.

Sekiranya anda tertanya-tanya sama ada saiz payudara anda menghalang anda dari memakai bralette, inilah beberapa berita gembira: “Bralettes boleh menjadi hebat kepada sesiapa sahaja, bergantung di mana dan bagaimana anda mahu memakainya,” menasihatkan pro Elisabeth Dale, pengasas The Hidup Payudara. “Perbezaan terbesar antara bra dan bralette ialah kebanyakannya tidak dibuat sesuai saiz band dan saiz cawan. Anda perlu mempertimbangkan keperluan ukuran jenama, yang dilabel mana-mana sahaja dari XS hingga 6X.”

Ia mudah dan campuran di bawah pakaian

Ia datang dalam warna hitam dan tan, jadi ia sesuai dengan kebanyakan almari. Ia lancar dan boleh dipakai di bawah T-shirt, blaus dan baju sejuk.

Sekiranya anda mahu bunga dan renda, ia boleh juga berlaku. Tetapi, saya lebih suka pakaian saya menjadi berfungsi, tidak berani.

Ia berpatutan

Oh, dan adakah saya menyebut bahawa ia dijual seharga $ 48? Saya telah menjalankan gamut harga jarak jauh, memakai coli yang menaikkan kos $ 150 dan pakaian dalam yang kurang dari $ 20, dan tidak ada yang berjaya. Yang murah kehilangan bentuknya dengan cepat, dan yang mahal tidak banyak yang lebih baik. Bra ini kini telah bertahan pada saya bulan, dan ia masih kuat.

Beberapa lagi bralet yang sangat bernilai di Amazon

Sekiranya Bra-llelujah! tidak kelihatan seperti hallelujah anda (petunjuk: mungkin itu), periksa pilihan lain ini.

Buah Cotton Pullover Cotton Bra Wanita (Pakej 3), $ 40, Amazon

Buah kot pulpa kapas pullover

$ 40Amazon

Hanes Cozy Wire-Free Bra, $ 10, Amazon

Hanes coli tanpa kabel lancar yang selesa

$ 10Amazon

Revolusi Comfort Bali Membentuk Wirefree Bra, $ 20, Amazon

Bali keselesaan reben wirefree bra

$ 20Amazon